- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Burcu Özberk kimdir cocugu varmi?
Sosyal paylaşım platformu Clubhouse’ta 3 Şubat 2021 günü bir sohbete katılan Burcu Özberk, yumurtalıklarını dondurmayı düşündüğünü söyledi. Anne olmak için evlenmesine gerek olmadığını belirten ünlü oyuncu, “Maalesef kadınlar olarak biyolojik açıdan biraz şanssızız. Belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olamıyoruz.Irem Helvacı oğlu nereli?
2 Şubat 1990’da Almanya’da doğan İrem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldı. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıktı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı.
Burcu Özberk kiminle beraber?
Bir süre önce adının birlikte de anıldığı eski rol arkadaşlarından Serkay Tütüncü ile bir mekanda öpüşürken görüntülendiği iddia edilen Burcu Özberk aşk bombasını patlattı. Burcu Özberk’in hali hazırda rol arkadaşı olan İlhan Şen’le aşk yaşadığı ortaya çıktı.Burcu Özberk Alperen duymaz ayrıldı mı?
Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden güzel yıldızın en bilinen ilişkisi kendisi gibi oyuncu olan Alperen Duymaz’la olan ilişkisi oldu. Çiftten evlilik haberi beklenirken ayrılık haberi geldi.
Dilek YıldızlarBurcu Özberk / Ebeveynleri
Burcu Özberk voleybol oynamış mı?
İlkokuldayken voleybol oynadım. Ondan sonra yüzmeye gittim.. Konservatuar okurken okulda zaten dans üzerine çok fazla dersimiz vardı. Okul bittikten sonra da iş hayatına geçtiğimde kendim kick box eğitimi aldım ve şu an biniciliğe gidiyorum. Ayrıca pilates yapıyorum.
Demet Özdemir kaç kilo boyu kaç?
DEMET ÖZDEMİR BOYU, KİLOSU 1,70 boyunda olan Demet Özdemir, 56 kilo olduğunu belirtmişti.İrem Helvacıoğlu kimdir?