AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Burcu Ozberk evcil hayvani var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Burcu Özberk evcil hayvanı var mı?​

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir’de doğmuştur. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. Boyu: 1.62 m. Evcil Hayvanları: 4 tane kedisi var.

Hangi ünlünün kedisi var?​

Ünlüler ve kedileri…
Hangi Unlunun kopegi var?
Elçin Sangu ve köpeği Yoda. Serkan Çayoğlu ve kedileri Zeynep ile Leyla. Serenay Sarıkaya ve köpeği Hektor. Şükrü Özyıldız ve köpeği Kamuran.
Burcu Özberk voleybol oynamış mı?
İlkokuldayken voleybol oynadım. Ondan sonra yüzmeye gittim.. Konservatuar okurken okulda zaten dans üzerine çok fazla dersimiz vardı. Okul bittikten sonra da iş hayatına geçtiğimde kendim kick box eğitimi aldım ve şu an biniciliğe gidiyorum. Ayrıca pilates yapıyorum.

Özge Özberk ve Özgür Özberk kardeş mi?​

Eşi hayatını kaybeden ablası Büşra’nın oğlu Can, Burcu Özberk’in profilinde sık sık gördüğümüz minik. Peki ya annesi? Burcu Özberk’in ablası Büşra Özberk ünlü bir beslenme danışmanı. Gözlerden uzak yaşayan Büşra Özberk güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Beşiktaşlı ünlüler kimler?​

beşiktaş
Esra Aşk Mantık İntikam kaç yaşında?
AŞK MANTIK İNTİKAM’IN ESRA’SI BURCU ÖZBERK KİMDİR? Burcu Özberk, 12 Aralık 1989’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.
Irem Helvacı oğlu kaç yaşında?
32 yaşında (2 Şubat 1990)İrem Helvacıoğlu / Yaş

Kardeş sanatçılar kimler?​

Birbirine hiç benzemeyen ünlü kardeşler

Adanalı futbolcular kimler?​

K
Adanalı yazarlar kimlerdir?
Sanatçılar
Hangi ünlüler Fenerbahçe tutuyor?
Fenerbahçeli ünlüler
- #1. İbrahim Tatlıses.
- #2. SİBEL CAN.
- #3. Hakan Ural.
- #4. PETEK DİNÇÖZ.
- #5. NEJAT İŞLER.
- #6. Hande Yener.
- #7. HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ
- #8. GÖKHAN ÖZEN.

Hangi ünlüler trabzonlu?​

2 – BURÇİN TERZİOĞLU. 1980 yılında dünyaya gelmiştir. 5 yaşından itibaren oyunculuğa başlamıştır. Aslen Trabzonludur.

Geri