AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Burcu Guneş Aşk Gribi Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Aşk Gribi Şarkı Sozu Burcu Guneş
Burcu Guneş Aşk Gribi Şarkı Sozleri
Aşk gribi oldu yenik sana hucrelerim
Teslim oldu bak yelken actı kalp esti meltemin
Korkuları bi` kağıda cizip ucurtma yapalım
Bertaraf edip ruzgarı aşalım
A deli dunya deli bu dunya
Aynı yonde doner durur ama
Beni sana iter seni bana ceker
Orta yol bulur sonunda
Bu deli dunya tapusu aşkta
Binde bir gelir bulur ya
Bana seni boyar sana beni yazar
Yaz gibi sıcağım oldun
Adımı sanımı unuttum
Aşkta kitabına uygun
Bir tek sen sen varsın
Yaz gibi sıcağım oldun
İşimi gucumu unuttum
Aşkta kitabına uygun
Buyuk harfle sen varsın

Burcu Güneş'in "Aşk Gribi" şarkısının sözleri çok duygulu ve aşk dolu bir tema üzerine kurulu. Şarkıda aşkın insana nasıl etki ettiği ve hayatı nasıl değiştirdiği anlatılıyor. İki insan arasındaki tutkulu ve güçlü bağın nasıl hucrelerde hissedildiği vurgulanmış. Aynı zamanda korkuların bir kenara bırakılıp, aşkın verdiği cesaretle hayatın zorluklarının üstesinden gelme motivasyonu da yansıtılmış.

Şarkıda "Aşk Gribi oldu yenik sana hucrelerim, Teslim oldu bak yelken actı kalp esti meltemin" gibi cümlelerle aşkın etkisi ve insanı nasıl içine çektiği anlatılmış. Ayrıca "Bana seni boyar sana beni yazar, Yaz gibi sıcağım oldun" gibi cümlelerle de karşılıklı olarak birbirlerini nasıl değiştirdiklerine vurgu yapmış.

Son olarak, "Bir tek sen sen varsın, Yaz gibi sıcağım oldun" ve "Büyük harfle sen varsın" gibi cümlelerle de şarkının odak noktasının sevgiliye duyulan yoğun aşk ve onun hayatımızda aldığı yer olduğu vurgulanmış. Bu şarkıyla aşkın gücü ve insanları nasıl değiştirdiği üzerine güzel bir anlatım yapılmış.