Burcu Altin Kac Yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Burcu Altın Kaç Yaşında?​

37 yaşında (13 Eylül 1984)Burcu Altın / Yaş

Burcu Altin kiminle evli?​

Efe DepremBurcu Altın / Eşi (e. 2019)
Hüseyin Altın eşi kimdir?
Dilber AltınHüseyin Altın / Eşi (e.?–2016)
Burcu Altın kaç kere evlendi?
Burcu Altın Evlilikleri 2015 yılı Mayıs ayında Beni Böyle Sev dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu Doğan Akdoğan ile evlendi. 2018 yılında boşandılar. 2019 yılı Haziran ayında oyuncu Efe Deprem ile evlendi.

Burcu Altın Hangi dizilerde oynadı?​

3G Geldim Gördüm Güldüm ShowHuzurum kalmadiTozkoparanşu tarihten beri: 2018Burcu Altın/TV şovları

Burcu Altın ne zaman evlendi?​

Haziran 2019 (Efe Deprem)Burcu Altın / Evlilik tarihi
Burcu Altın çocuğu var mı?
TRT1 ekranlarında yayınlanmış olan Beni Böyle Sev dizisinde Reyhan karakterine hayat vermiş olan Burcu Altın, evlendi ve bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Burdu Altın’ın değişimi dikkat çekerken sosyal medya paylaşımları da takipçilerinden ilgi görüyor.
Hüseyin Altun yaşıyor mu?
23 Temmuz 2016Hüseyin Altın / Ölüm tarihi
Hüseyin Altın şimdi ne yapıyor?
Türkiye’nin ilk çocuk sanatçısıdır. İlk albümü Hüseyin Altın adıyla yayınlanmıştır. Evli ve üç çocuk babası olan usta sanatçı evinin balkonundan düşerek ağır yaralanmış, kaldırıldığı özel bir hastanede 23 Temmuz 2016 tarihinde akşam saatlerinde yaşamını yitirmiştir. Cenazesi Beyoğlu Sütlüce Mezarlığı’na defnedildi.
Hüseyin Altın mezarı nerede?
Türkiye’nin ilk çocuk sanatçısı olarak bilinen ve 1972’de başladığı müzik hayatında birçok albüme imza atan Hüseyin Altın’ın naaşı, Alibeyköy Cemevi’nde kılınan cenaze namazının ardından Sütlüce Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

Hüseyin Altın kac yasinda vefat etti?​

58 yaşında (1958–2016)Hüseyin Altın / Öldüğü zamanki yaşı

Hüseyin Altun öldü mü?​

Hüseyin Altın öldü mü sağ mı?
Arabesk müzik sanatçısı Hüseyin Altın, yüksekten düşme nedeniyle götürüldüğü Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesinde vefat etti.

Geri