AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Burak Elmas yeniden aday mi?

Editör

Yeni Üye

Burak Elmas yeniden aday mı?​

Elmas yaptığı kouşmada, yeniden aday olup olmayacağına dair net konuştu. Elmas konuşmasında, “Burak Elmas. Ümit ediyorum ki Galatasaray başkanı olarak, son kez karşınıza çıkıyorum. Aday değilim.”dedi.

Burak Elmas açıklama ne zaman?​

Burak Elmas açıklama ne zaman?
11 Mayıs 2022, Çarşamba 21:56 Galatasaray Başkanı Burak Elmas, seçim süreci tamamlamadan hiçbir şubede transfer yapmama kararı aldıklarını ve konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Burak Elmas ne demiş?​

Son Dakika: Burak Elmas açıkladı! Divan Kurulu’na neden katılmadı? Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı’na sebebiyle ilgili, “Toplantının alel acele yapılmasını doğru bulmuyoruz, katılmama kararı bizim hakkımız.” dedi.

Burak Elmas canlı yayın ne zaman?​

Burak Elmas canlı yayın ne zaman?
Her Gün Spor, 14.30’da Tivibu Spor’da.

Burak Elmas ne yapti?​

Burak Elmas, iş hayatına Türkiye’nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlamıştır. Aile şirketlerinde ve uluslararası birçok ortak girişimde yönetici pozisyonunda rol aldıktan sonra İngiltere merkezli uluslararası bir lojistik şirketi kurmuştur.

Burak Elmas başkanlıktan ayrıldı mı?​

Burak Elmas başkanlıktan ayrıldı mı?
Toplantı basın mensuplarına kapalı olarak yapıldı. Toplantıda Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun 22 Haziran 2021 – 31 Aralık 2021 dönemi mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Daha sonra kürsüyü çıkan Elmas, “Genel kurulumuzun almış olduğu karar tüm camiamıza hayırlı olsun.

Burak Elmas basın toplantısı hangi kanalda?​

Burak Elmas basın toplantısı düzenleyecek – TRT SporTürkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Burak Elmas hangi kanal?​

Burak Elmas hangi kanal?
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Haber Global’de Yüz Yüze programına konuk oldu ve açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas aklandı mı?​

Galatasaray Spor Kulübü 90. Yönetim Kurulu’nun (Başkan Burak Elmas dönemi), 22 Haziran 2021 – 31 Aralık 2021 dönemi mali yönden ibra edilirken; idari yönden ibra edilmedi. Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetleri idari yönden ibra edilmezken, mali olarak ibra edildi.

Burak Elmas’ın basın toplantısı saat kaçta?​

Burak Elmas’ın basın toplantısı saat kaçta?
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, basın toplantısında açıklamalarda bulunacak. Elmas’ın düzenleyeceği basın toplantısı bugün saat 14.00’te başlayacak. Başkan Elmas’ın seçim tartışmaları başta gündemdeki birçok konuyla alakalı açıklama yapması bekleniyor.

Burak Elmas istifa etti mi?​

Bu konuda da Sayın Burak Elmas başkana şükranlarımı sunuyorum. Eğer 22 Nisan için tedbir kararı kalkmazsa, kulüp 14 Mayıs için bir seçim kararı açıklayacak. Bunun gerçekleşmesi için de tüm kurullarıyla birlikte başta başkan Burak Elmas istifa edecek.

Burak Elmas'ın yeniden aday olup olmayacağı konusunda net konuştuğu belirtilmektedir. Kendisinin Galatasaray başkanı olarak son kez karşımıza çıktığını ve aday olmadığını ifade etmiştir.

Burak Elmas, seçim süreci tamamlanmadan hiçbir şubede transfer yapmayacaklarını açıklamış ve konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceği bilgisini vermiştir.

Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı'na katılmama sebebiyle Burak Elmas'ın yaptığı açıklamada, toplantının alel acele yapılmasını doğru bulmadıklarını ve katılmama kararlarının kendilerinin hakkı olduğunu belirttiği aktarılmıştır.

Burak Elmas'ın iş hayatına nasıl başladığına dair bilgi verilmiş; Türkiye'nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde çalışmaya başladıktan sonra yönetici pozisyonlarında rol aldığı ve uluslararası bir lojistik şirketi kurduğu belirtilmiştir.

Elmas'ın başkanlık görevinden ayrılıp ayrılmadığı konusunda yapılan toplantıda mali yönden ibra edildiği, ancak idari yönden ibra edilmediği ifade edilmiştir. Genel kurul kararının tüm camiaya hayırlı olması temennisinde bulunduğu paylaşılmıştır.

Burak Elmas'ın basın toplantısının TRT Spor'da gerçekleşeceği bilgisi verilmiştir.

Son olarak, Burak Elmas'ın basın toplantısının saat 14.00'te başlayacağı ve seçim tartışmaları başta olmak üzere çeşitli konularda açıklama yapması beklenildiği belirtilmiştir.

Konuyla ilgili bir video paylaşımı da yapılmış, ancak içeriği hakkında detay verilmemiştir.

Geri