AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Burak Elmas olayi nedir?

Editör

Yeni Üye

Burak Elmas olayı nedir?​

21 yıl önce yaşanan olayı unutamayan Başkan Burak Elmas’ın tavrı net. Fatih Terim’in ayrılığı sonrası bazı yöneticiler, teknik direktörlüğe Okan Buruk’un getirilmesini teklif etti. Ancak Burak Elmas Buruk’un futbolcu olduğu dönemde yaşanan olayı hatırlatarak, “Ben başkan olduğum sürece onunla çalışmam” dedi.

Burak Elmas kadrosunda kimler var?​

Burak Elmas kadrosunda kimler var?
Evli ve iki çocuk babası olan Burak Elmas İngilizce ve Almanca bilmektedir. Burak Elmas’ın listesinde kimler var? Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Özgür Işıtan Gün.

Burak Elmas hangi firmanın sahibi?​

Burak Elmas hangi firmanın sahibi?
Burak, halihazırda Godiva Investments şirketinin CEO’su görevinde Grup Yönetim Kuruluna bağlı olarak görev yapmaktadır ve son dokuz yıldır Yıldız Holding bünyesinde çalışmaktadır. Yıldız Holding, gıda ürünleri imalatında en iyi bilinen, en büyük Türk işletmelerinden biridir.

Burak Elmas ne konuştu?​

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen nisan ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşan Burak Elmas, “Atilla İlhan’ın söylediği gibi ‘Ayrılıklar da sevdaya dahil, çünkü ayrılanlar hala sevgili. ‘ Bugün 38. Başkan olarak buradaki son konuşmamı yapıyorum.” dedi.

Burak Elmas aklandı mı?​

Burak Elmas aklandı mı?
Galatasaray Spor Kulübü 90. Yönetim Kurulu’nun (Başkan Burak Elmas dönemi), 22 Haziran 2021 – 31 Aralık 2021 dönemi mali yönden ibra edilirken; idari yönden ibra edilmedi. Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetleri idari yönden ibra edilmezken, mali olarak ibra edildi.

Burak Elmas’ın yönetim kurulunda kimler var?​

Burak Elmas’ın yönetim kurulunda kimler var?
Burak Elmas’ın yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor: Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Özgür Işıtan Gün.

Burak Elmas yönetim listesi kimler?​

Burak Elmas. Başkan.

Burak Elmas babası kim?​

Burak Elmas babası kim?
Ailesi. Sezgin ve Saniye Elmas’ın oğlu olarak 19 Mart 1974 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde doğdu.

Burak Elmas hangi şirketin CEO’su?​

Burak Elmas hangi şirketin CEO’su?
2008 yılından itibaren Godiva Investment şirketinde CEO görevini ifa eden ve grup yönetim kuruluna bağlı çalışan Burak Elmas, aynı zamanda gıda ürünleri imalatında en büyük Türk işletmelerinden birir olan Yıldız Group’ta da Yönetim Kurulu üyeliği yapmış, görev süresince önemli stratejik pozisyonlar üstlenmiştir.

Burak Elmas, Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanlarından biridir. 2008 yılından itibaren Godiva Investment şirketinde CEO görevini yürütmekte olup, aynı zamanda Yıldız Group bünyesinde de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. Galatasaray Spor Kulübü'nün 38. Başkanı olarak görev yapan Burak Elmas, yönetiminde bir grup isme yer vermiştir. Ayrıca, okuduğunuz bilgilerde Burak Elmas'ın ailesi hakkında da bilgi bulunmaktadır. 90. Yönetim Kurulu döneminde mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmediği belirtilmektedir. Burak Elmas'ın bazı konuşmaları ve divan kurulu toplantısındaki ses kaydına da yer verilmiştir. Eğer daha fazla bilgi veya detay isterseniz, ilgili konular hakkında detaylı bilgi sağlayabilirim.

Geri