AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Burak Elmas kac numarali uye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Burak Elmas kaç numaralı üye?​

Daha sonra Faruk Süren ve Özhan Canaydın yönetimlerinde yer aldı. Mustafa Cengiz’in ilk döneminde ise Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2 Mart 2021’de Galatasaray başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 19 Haziran 2021 tarihinde yapılan seçimde 1541 oy alarak 38.
Burak Elmas seçime gidecek mi?
Son dakika spor haberi: Galatasaray Kulübü, başkan Burak Elmas ve yönetiminin düzenlenen genel kurulda ibra edilmemesinin ardından seçime gidecek. Sarı-kırmızılılarda başkan adaylığını açıklayan iki isim Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk oldu.
Burak Elmas Galatasaray Lisesi mi?
Burak Elmas – Başkan – GALATASARAY.ORG. 19 Mart 1974’te İstanbul’da doğan Burak Elmas, Avusturya Lisesi’ndeki öğrenimini tamamladıktan sonra University of Denver’da Finans ve Pazarlama eğitimi almıştır. Burak Elmas, iş hayatına Türkiye’nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlamıştır …

Sezginler Gıda kimin?​

burak elmas’ın sahibi olduğu büyük bir şirket.
Galatasaray’ın seçim sonucu ne oldu?
2021 Galatasaray Spor Kulübü başkanlık seçimi, 19 Haziran 2021 tarihinde 38. Galatasaray başkanını belirlemek için yapılan seçimdir. Seçimi Burak Elmas kazandı ve Galatasaray’ın 38. Başkanı oldu.
Burak Elmas aday mı?
Yönetim kuruluyla yaptığı olağanüstü toplantıda, “Seçime gitmezsek istifa ederiz” diyen üyelerin çoğunluğu sebebiyle yeni takvimi açıklamak zorunda kalan ve kongre günü olarak 11 Haziran’ı belirleyen Burak Elmas’ın, yeni bir listeyle tekrar aday olacağı öğrenildi.
1950 Giresun doğumlu olan Sezgin Elmas evli ve 3 çocuk babasıdır. İstanbul Pertevniyal Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-İstatistik mezunudur. 24 Haziran 1960 yılında özel sektörde part-time çalışmaya başlamış ve tahsili sırasında aralıksız iş hayatını sürdürmüştür.
Gs Yeni Başkanı Burak Elmas Kimdir?
3 gün önceGalatasaray Başkanı Burak Elmas 19 Mart 1974 İstanbul Şişli doğumludur. Burak Elmas aslen Giresunludur. Avusturya Lisesini bitiren ve Denver Üniversitesi Finans ve Pazarlama Bölümü’nden mezun olan Burak Elmas, 1997 yılında 23 yaşındayken Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak görevlendirilmiştir.
Elmas Sezginler Holding ne iş yapar?
2 Mart 2021’de Galatasaray başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Burak Elmas Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş. ‘ de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

Sezginler Gıda ne iş yapar?​

SEZGİNLER Gıda Sanayii ve Ticaret A.Ş., merkezi İstanbul ‘ da bulunan ve Türkiye ‘ deki en büyük hızlı tüketim maddeleri ve gıda ürünleri distribütörüdür.
Galatasaray 39 başkanlık seçimi ne zaman?
Seçilen Başkan 22/29 Mayıs’ta yapılması planlanan seçim, pandemi tedbirleri sebebiyle 5 Mayıs’ta yönetim kurulu kararıyla iptal edildi. 18 Mayıs’ta, yeni seçim tarihi 12/19 Haziran olarak belirlendi.

Geri