AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Burak Elmas aday olamayacak mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Burak Elmas aday olamayacak mı?​

Seçim yapılacak, bunda bir kuşku yok. Bizim tüzüğümüze göre ibra olmayanların 3 yıl, daha doğrusu bir seçim dönemi seçilme yeterlilikleri ortadan kalkıyor. Bu hüküm yönünden bir tedbir koydurdu. Yani Burak Elmas bundan sonraki yapılacak seçimlere katılma hakkına sahip olacak.
Burak Elmas istifa etti mi?
Bu konuda da Sayın Burak Elmas başkana şükranlarımı sunuyorum. Eğer 22 Nisan için tedbir kararı kalkmazsa, kulüp 14 Mayıs için bir seçim kararı açıklayacak. Bunun gerçekleşmesi için de tüm kurullarıyla birlikte başta başkan Burak Elmas istifa edecek.
Burak Elmas hangi firmaların sahibi?
Burak, halihazırda Godiva Investments şirketinin CEO’su görevinde Grup Yönetim Kuruluna bağlı olarak görev yapmaktadır ve son dokuz yıldır Yıldız Holding bünyesinde çalışmaktadır. Yıldız Holding, gıda ürünleri imalatında en iyi bilinen, en büyük Türk işletmelerinden biridir.

Galatasaray kongre ne oldu?​

Galatasaray Kulübünün 30 Nisan’da yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı, İstinaf Mahkemesi’nin tedbir kararıyla iptal oldu. Galatasaray camiasında yaşanan çalkantılı seçim süreci, bugün İstinaf Mahkemesi tarafından konulan tedbir kararıyla bir kez daha belirsizliğe düştü.
Burak Elmas yeniden aday olabilir mi?
ADAY OLMAYACAK Öte yandan Hürriyet’in haberine göre, başkan Elmas’ın önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın geleceğini ilgilendiren önemli konular hakkında uzun bir konuşma yapacağı ve kulübün sorunlarını dile getireceği belirtiliyor.
Ibra edilmeyen başkan tekrar aday olabilir mi?
İbra edilmeyen denetim ve yönetim kurulları tekrar aday olabilir mi? Genel kurulda ibra edilmeyen yönetim kurulu üyeleri gündemde seçim maddesi var ise aynı genel kurulda tekrar yönetim ve denetim kurulu üyeliklerine seçilemezler.
Galatasaray’da yarın yapılacak başkanlık seçimine mahkeme tedbir kararı koydu, seçim iptal oldu. Galatasaray camiası 30 Nisan’daki olağanüstü seçime hazırlanırken sürpriz gelişmeler devam ediyor.
Burak Elmas annesi kimdir?
Ailesi. Sezgin ve Saniye Elmas’ın oğlu olarak 19 Mart 1974 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde doğdu.
Sur Yapı sahibi Altan Elmas Kimdir?
Sur Yapı ve KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Orta öğrenimini 1986 yılında Işık Lisesi’nde tamamlayan Elmas, 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mimar olarak mezun olmuştur.

Galatasaray 2022 genel kurul ne zaman?​

İşte, tarih bilgisi… Galatasaray’da başkanlık seçiminin gerçekleşeceği ‘Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’ 23 Nisan 2022 Cumartesi günü yapılacak. Başkanlık seçimi, ilk toplantıda yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ise 30 Nisan 2022 günü yapılacak. Buna göre adaylar 8 Nisan’a kadar listelerini belirlemek zorunda.
Eski yönetim ibra edilmeden yeni yönetim seçilebilir mi?
Yönetim kurulu üyeleri ibra edilmeme halinde kişisel haklarının ihlale uğradığı iddiası ile tazminat davası açabilirler. İbra edilmemiş yönetim kurulu üyeleri tekrar yönetim kuruluna seçilebilirler.
Ibra olmayınca ne olur?
Bir şirketin, son iş yılındaki mali işlemlerinin genel kurulda görüşülerek onaylanması ve aklanmasıdır. Kurulda ibra edilmeme kararı çıkarsa, yönetim mali yönden aklanmamış olur.

2022 Galatasaray seçim ne zaman?​

İşte, tarih bilgisi… Galatasaray’da başkanlık seçiminin gerçekleşeceği ‘Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’ 23 Nisan 2022 Cumartesi günü yapılacak. Başkanlık seçimi, ilk toplantıda yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ise 30 Nisan 2022 günü yapılacak.

Geri