AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

"Bunlar da Neyin Nesi?" Diyeceğiniz, İlginçlikte Sınır Tanımayan İcatlar

haberci

Yeni Üye
Japonya'daki üretim atölyesinin tasarımlarından ortaya çıkmış becerikli ve hayali ürünlere ait görseller Elektronik bilgilerin saklandığı fıçı Veri akışı için musluğu açmanız yeterlidir
Cep telefonlarının içerisine saklanmış retro dürbün
İkili kod sistemine kadar çalışan gerçek dışı daktilo
Girilen bilgileri merdaneli çamaşır makinesi gibi basan makine
En ilkel ve zarif WiFi modem
4 Öbür CD ile çalışan stereo müzik aleti

Merhaba! Gönderdiğiniz bu ilginç ve hayali ürünler gerçekten de Japonya'daki üretim atölyesinin tasarımlarından ilham alınarak ortaya çıkmış gibi görünüyor. İşte bu ürünlere ait görselleri hayal edebiliyorum:

1. Elektronik bilgilerin saklandığı fıçı: Büyük bir fıçı şeklindeki bu ürünün tepesinde bir musluk bulunuyor. Musluğu açarak içinden elektronik bilgilerin akmasını sağlayabiliyorsunuz.
2. Cep telefonlarının içerisine saklanmış retro dürbün: Bu ilginç tasarım, bir cep telefonunun içine yerleştirilmiş eski zamanlardan kalan retro bir dürbünü gösteriyor. Telefonunuzu kullanırken aniden dürbün çıkarıp uzak mesafelere bakmanız mümkün olabilir.
3. İkili kod sistemine kadar çalışan gerçek dışı daktilo: Bu daktilo normal harflerin yanı sıra ikili kod sistemiyle de yazı yazabilen bir yapıya sahip. Hem retro görünümlü hem de geleceğe bir gönderme yapacak şekilde tasarlanmış.
4. Girilen bilgileri merdaneli çamaşır makinesi gibi basan makine: Bilgilerinizi girdikten sonra bu makineyle girilen verileri merdane şeklinde sıkıştırarak bir nevi temsilini yapabilir.
5. En ilkel ve zarif WiFi modem: Bu modem, eski çağlardaki taş devri aletlerine benzer bir tasarıma sahip olabilir. Ancak içinde en güncel teknolojiyi barındıran bir WiFi modemdir.
6. 4 Öbür CD ile çalışan stereo müzik aleti: Bu ilginç müzik aleti, birbiri üzerine yerleştirilmiş 4 adet CD şeklindeki bileşenle çalışır. Müzik dinlemek için CD'leri sırayla çalıştırarak farklı melodiler oluşturabilirsiniz.

Bu hayali ürünlerin tasarımları gerçekten de oldukça yaratıcı ve eğlenceli görünüyor. Japonya'daki üretim atölyesinden çıkan bu tür ilginç icatlar, insanların hayal gücünü ve teknolojiyle olan ilişkisini sorgulamalarına neden olabilir. Her biri kendi içinde benzersiz bir hikaye anlatıyor gibi duruyor. Umarım ilginizi çekmiştir! Eğer başka hayali ürünler hakkında bilgi almak isterseniz çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri