Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bunge Gida Genel mudur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bunge Gıda Genel müdür?​

TAC ’01 mezunlarımızdan Turgut Yeğenağa , Türkiye’nin ilk 100 sanayi kuruluşu arasında yer alan, bünyesinde Komili, Kırlangıç, Salat ve Madra markalarını bulunduran bitkisel yağ, yağlı tohum ve hububat sektöründe faaliyet gösteren Bunge Gıda firmasında Genel Müdür pozisyonuna atanmıştır.

Salat Ayçiçek Yağı sahibi kimdir?​

Bunge Gıda Sanayii ve Ticaret A.Ş; Nisan 2013 tarihinde ayçiçek yağına adını veren Salat markasını satın alarak, tekrar tüketicilerin özledikleri lezzetlere kavuşmaları için son teknoloji ile üretim yapan modern bitkisel yağ üretim tesisimizde; ayçiçek, mısır ve kanola yağı ürün gruplarını Salat markası ile üretmeye …
Bunge gıda kime ait?
Bunge, 1818 yılında Johann P. G. Bunge tarafından kurulan Bunge Limited bünyesindeki tarım ve gıda şirketidir. Uluslararası soya fasulyesi ihracatçısı olmasının yanı sıra, gıda işleme, tahıl ticareti ve gübre üretimi yapmaktadır. Dünyanın en büyük bitkisel yağ üreticilerindendir.
Bunge gıda hangi markalar?
2016 yılında, Türkiye’nin köklü markalarından Komili, Kırlangıç, Sezai Ömer Madra markalarını bünyesine katan Bunge, sızma ve riviera zeytinyağının yanı sıra farklı damak tatlarına yönelik olarak Komili’nin uzmanlığıyla geliştirilen özel ürünleri tüketicisiyle buluşturmaktadır.

Özdoyuran ailesi kimdir?​

Tekirdağ eski belediye başkanlarından İsmail Özdoyuran’ın ve merhume Melahat Özdoyuran’ın oğlu, merhum (Çorlu’daki un fabrikasının sahibiydi) Kemal Özdoyuran’ın, Melda Özdoyuran’ın yeğeni, Jale Öztarhan, Nazmi, Ziya, Serdar Özdoyuran’ın kuzenleri, İsmail – Seda, Nazlı ve Yağmur’un babası, Lara Khoury ve Ali Özdoyuran’ …

Salat yağ hangi firmanın?​

Salat, Türkiye’nin en eski ayçiçek yağı markalarından… 1930’larda Balat’ta Pari Ailesi tarafından üretilmeye başlanan Salat, 1966’da el değiştirdi ve Özdoyuran Ailesi tarafından alındı. Aile, fabrikayı Tekirdağ’a taşıdı.
Yudum markası kime ait?
Savola Group, Suudi Arabistan ve Ortadoğu’nun en zengin isimlerinden biri olarak bilinen Prens El Velid Bin Talal’in şirketi olan Kingdom Holding bünyesinde yer alıyor. Yudum ve Sırma markalı yağların yanı sıra Egemden, Brillo, Cielo ve Afia markalı natürel sızma, natürel birinci ve organik zeytinyağları üretiyor.

Geri