AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bulutsuzluk Ozlemi Numara şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Hem bay
Hem bayan
Hem ana
Hem baba
Hem ana hem baba
Hem ana baba
Sana numara verdiler mi?
Hem sen
Hem ben
Hem sen hem ben
Biz siz onlar
Tuketen bay
Bayan tuketen
Coluk cocuk
Cunyor tuketen
Sana numara verdiler mi?
Ah yandık mahvolduk
Yandık mahvolduk
Perişan olduk
Biz de istenilen bi şekilde
Gule oynaya tuketebilir miyiz?
Acep bu işi becerebilir miyiz?
Yuzumuze gozumuze bulaşır mı?
Ben de isterem mi desem?
Yoksa onunden transit mi gecsem
Sorma bana bonusların akibetini
Helalleşsek de mi globalleşsek?
Kupon da mı kessem, yarışmaya mı girsem?
Kalmadı bizde sermaye
Sen nerdesin ara beni cepten
Yap bana masaj, taciz et
Hem bay, hem bayan
Hem bay, hem bayan
Sayın bayım numaranı alayım
Sayın bayan haydi neydi numaran?
Sana numara verdiler mi?

Merhaba! "Hem bay, Hem bayan, Hem ana, Hem baba, Hem ana baba, Hem ana baba, Sana numara verdiler mi?" sözlerinin yer aldığı bu şarkı, toplumsal cinsiyet rollerini, aile yapılarını ve toplumdaki beklentileri sorgulayan derin bir eleştiri içeriyor gibi görünüyor.

Şarkının sözlerinde, toplumun belirlediği klişeleşmiş roller ve beklentilerin dışına çıkmak isteyen bireylerin karşılaştığı zorluklar ve çelişkiler vurgulanmış. "Yandık mahvolduk, Perişan olduk, Biz de istenilen bi şekilde Gule oynaya tuketebilir miyiz?" gibi ifadeler, bireylerin içinde bulunduğu karmaşık durumu ve toplumsal baskıları yansıtıyor.

Ayrıca, "Yap bana masaj, taciz et" gibi ifadeler ise günlük hayatta karşımıza çıkan cinsel taciz ve istismar konularına dikkat çekiyor olabilir.

Şarkının genel mesajı, bireylerin toplumsal normlara meydan okuyarak kendi kimliklerini ve yaşamlarını özgürce şekillendirmeleri gerekliliği üzerine odaklanıyor gibi duruyor. Kararlı ve cesur bir tavırla, bireylerin kendi özgünlüklerini korumaları ve kabul edilmeyen rolleri reddetmeleri gerektiğini anlatıyor olabilir.

Bu tür şarkı sözleri genellikle toplumsal eleştiri ve farkındalık yaratma amacı güderken, dinleyicilerde düşündürme ve içselleştirme süreci başlatmayı hedefler. Bu şarkı da toplumdaki normlara meydan okuyarak duyarlılık oluşturmayı ve farkındalık yaratmayı amaçlıyor gibi görünüyor.

Geri