Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bulgur Pilavı Tarifi

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı pilavlık bulgur
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
2 yemek kaşığı tereyağı
4 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz

Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye sıvı yağ döküp küp küp doğradığımız soğanları ekliyoruz.
Kavurup yıkadığımız bulguları ekliyoruz.
Biraz kavurup suyunu, tuzunu ve tereyağını ekliyoruz.
Kapağını kapatıp altını kısıyoruz.
Suyunu çekince ocaktan alıp sofra bezine ya da örtüye sarıyoruz.
30 dakika dinlendirip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst