- Konu Yazar
- #1
Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı pilavlık bulgur
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
2 yemek kaşığı tereyağı
4 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye sıvı yağ döküp küp küp doğradığımız soğanları ekliyoruz.
Kavurup yıkadığımız bulguları ekliyoruz.
Biraz kavurup suyunu, tuzunu ve tereyağını ekliyoruz.
Kapağını kapatıp altını kısıyoruz.
Suyunu çekince ocaktan alıp sofra bezine ya da örtüye sarıyoruz.
30 dakika dinlendirip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 su bardağı pilavlık bulgur
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
2 yemek kaşığı tereyağı
4 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye sıvı yağ döküp küp küp doğradığımız soğanları ekliyoruz.
Kavurup yıkadığımız bulguları ekliyoruz.
Biraz kavurup suyunu, tuzunu ve tereyağını ekliyoruz.
Kapağını kapatıp altını kısıyoruz.
Suyunu çekince ocaktan alıp sofra bezine ya da örtüye sarıyoruz.
30 dakika dinlendirip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı