AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bulgaristan Telefon Kodu Nasıl Aranır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Bulgaristan telefon kodu nasıl aranır? Bulgaristan’ı aramak için uluslararası telefon kodu olan +359’yu kullanmanız gerekmektedir. Bulgaristan’ın telefon kodu 359’dur. Arama yapmak için öncelikle “+” işaretini tuşlayın, ardından 359’u girin. Ardından, aramak istediğiniz kişinin alan kodunu ekleyin. Bulgaristan’ın başkenti olan Sofya’nın alan kodu 2’dir. Telefon numarasının geri kalanını da girerek aramayı tamamlayabilirsiniz. Bulgaristan’da arama yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise uluslararası arama ücretleri olabilir. Bu nedenle, uluslararası arama ücretlerini kontrol etmek önemlidir.
İçindekiler

Bulgaristan Telefon Kodu Nasıl Aranır?​

Bulgaristan’a telefon kodu aramak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Bir telefon görüşmesi yapmadan önce Bulgaristan’ın uluslararası telefon kodunu bilmeniz gerekmektedir. Bulgaristan’ın telefon kodu +359’dur.
2. Adım: Telefonunuzun tuş takımını kullanarak “+” işaretini tuşlayın. “+” işareti, uluslararası aramalar için gereklidir.
3. Adım: Ardından, Bulgaristan’ın telefon kodunu tuşlayın. Bulgaristan’ın telefon kodu olan +359’u tuşlayarak aramaya başlayabilirsiniz.
4. Adım: Aramak istediğiniz kişinin telefon numarasını tuşlayın. Telefon numarasını tuşlarken, Bulgaristan’ın alan kodunu da eklemeyi unutmayın. Örneğin, Sofya’nın alan kodu 2’dir, bu yüzden bir Sofya numarasını ararken +359 2 xxx xxxx şeklinde tuşlamalısınız.
5. Adım: Aramayı başlatmak için “Ara” veya “Çevir” tuşuna basın. Telefonunuz, Bulgaristan’daki kişinin telefonunu arayacaktır.
6. Adım: Aramanızı sonlandırmak için “Sonlandır” veya “Kapat” tuşuna basın. Telefon görüşmesi bittikten sonra telefonunuzu normal şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bulgaristan’a telefon kodu aramak oldukça basittir. Yukarıdaki adımları takip ederek Bulgaristan’daki kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Unutmayın ki, uluslararası aramalar genellikle ücretlidir ve telefon operatörünüzün uluslararası arama ücretleri hakkında bilgi almanızda fayda vardır.

Bulgaristan Telefon Kodu Nasıl Aranır?​

Bulgaristan telefon kodu +359’dur.
Bulgaristan’ı aramak için önce 00 tuşlayın.
Bulgaristan’ın başkenti Sofya telefon kodu +359 2’dir.
Bulgaristan’da cep telefonu numaraları 08 ile başlar.
Bulgaristan’ın en büyük ikinci şehri Plovdiv telefon kodu +359 32’dir.

Bulgaristan telefon kodu +359’dur.
Bulgaristan’ı aramak için önce 00 tuşlayın.
Bulgaristan’ın başkenti Sofya telefon kodu +359 2’dir.
Bulgaristan’da cep telefonu numaraları 08 ile başlar.
Bulgaristan’ın en büyük ikinci şehri Plovdiv telefon kodu +359 32’dir.

Geri