AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bülent Yıldırım Kimdir Nerelidir?

SoruCevap

Yeni Üye
Bülent Yıldırım Kimdir Nerelidir? Türkiye’nin önde gelen sivil toplum örgütlerinden İHH’nın başkanıdır. Yıldırım, 1967 yılında Gaziantep’te doğdu. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Yıldırım, 1990’larda İHH’nın kurucu üyelerinden biri olarak faaliyet gösterdi. İHH’nın insani yardım faaliyetleri ile tanınan Yıldırım, pek çok kriz bölgesinde çalışmalar yürüttü. Suriye, Myanmar, Filistin gibi ülkelerdeki insani yardım faaliyetleri ile adından söz ettiren Yıldırım, İHH’nın uluslararası alanda tanınmasını sağladı. Yıldırım, aynı zamanda Türkiye’de birçok STK’nın da yönetim kurulu üyeliğini yapmaktadır.
İçindekiler

Bülent Yıldırım kimdir?​

Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın başkanıdır. İslami faaliyetlerde bulunmuştur.

Bülent Yıldırım nerelidir?​

Bülent Yıldırım, 1967 yılında Siirt, Baykan’da doğmuştur.

Bülent Yıldırım hangi görevlerde bulunmuştur?​

Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın başkanlığı görevinde bulunmaktadır.

Bülent Yıldırım neler yapmıştır?​

Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın dünya genelinde yürüttüğü insani yardım faaliyetlerinin öncüsüdür.

Bülent Yıldırım hangi ödülleri almıştır?​

Bülent Yıldırım, 2010 yılında Güney Afrika Cumhuriyeti tarafından “insan hakları ve barış” ödülüne layık görülmüştür.

Bülent Yıldırım’ın eğitim hayatı nasıldır?​

Bülent Yıldırım, Siirt İmam Hatip Lisesi’nden mezun olmuştur.

Bülent Yıldırım’ın ailesi kimdir?​

Bülent Yıldırım’ın ailesi hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Bülent Yıldırım’ın İHH ile ilişkisi nedir?​

Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın başkanıdır ve öncülüğünde faaliyetler yürütmektedir.

Bülent Yıldırım kaç yaşındadır?​

Bülent Yıldırım, 2021 yılı itibariyle 54 yaşındadır.

Bülent Yıldırım’ın sosyal medya hesapları nelerdir?​

Bülent Yıldırım’ın sosyal medya hesapları arasında Twitter, Instagram ve Facebook bulunmaktadır.

Bülent Yıldırım’ın felsefesi nedir?​

Bülent Yıldırım’ın felsefesi, insani yardım faaliyetlerini sürdürmek ve insanlığın hizmetinde olmaktır.

Bülent Yıldırım’ın başarıları nelerdir?​

Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın dünya genelinde yürüttüğü insani yardım faaliyetleri ile tanınmaktadır.

Bülent Yıldırım’ın hayatıyla ilgili kitaplar var mıdır?​

Bülent Yıldırım’ın hayatıyla ilgili henüz yazılmış bir kitap bulunmamaktadır.

Bülent Yıldırım’ın liderlik tarzı nasıldır?​

Bülent Yıldırım’ın liderlik tarzı, insani yardım faaliyetlerinde öncü olmak ve insanlığın hizmetinde olmaktır.

Bülent Yıldırım’ın yardım faaliyetleri hangi alanlarda yoğunlaşmaktadır?​

Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı ile birlikte insani yardım faaliyetlerinde öncelikle savaş ve doğal afetlerin yaşandığı bölgelerde faaliyet göstermektedir.

Bülent Yıldırım’ın mağduriyetlere karşı yaklaşımı nasıldır?​

Bülent Yıldırım’ın mağduriyetlere karşı yaklaşımı, insani yardım faaliyetleriyle mağdurların yanında yer almak ve yardım etmektir.

Bülent Yıldırım’ın çalışma hayatı nasıldır?​

Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın başkanı olarak insani yardım faaliyetleri yürütmektedir.

Bülent Yıldırım’ın toplumsal etkisi nedir?​

Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı ile yürüttüğü insani yardım faaliyetleriyle toplumda büyük bir etki yaratmaktadır.

Bülent Yıldırım’ın faaliyetleri nelerdir?​

Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı ile birlikte insani yardım faaliyetleri yürütmektedir.

Bülent Yıldırım Kimdir Nerelidir?​

Bülent Yıldırım İHH İnsani Yardım Vakfı başkanıdır.
Doğum yeri olan Şanlıurfa’da büyümüştür.
2002 yılında İHH‘ye gönüllü olarak katılmıştır.
2010 yılında İHH‘nın başkanlığına seçilmiştir.
Filistin ve Suriye başta olmak üzere birçok ülkede yardım faaliyetleri yürütmüştür.

2010 yılında İHH‘nın başkanlığına seçilmiştir.
2017 yılında İsrail‘in Gazze’ye düzenlediği saldırıda bulunmuştur.
Mavi Marmara gemisi saldırısı sonrası İsrail tarafından tutuklanmıştır.
Suriyeli sığınmacılara yönelik yardım faaliyetleri yürütmüştür.
İslam dünyasında sevgi ve kardeşlik mesajları vermektedir.

Geri