AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bulent Ersoy nerede oturuyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bülent Ersoy nerede oturuyor?​

Bülent Ersoy Bodrum’da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı! Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum’da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum’a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı…

Cumhurbaşkanı istanbul’da nerede oturuyor?​

Cumhurbaşkanlığı Sarayı (Türkiye)
Cumhurbaşkanlığı Sarayı
Maliyet | ₺1.370.000.000 (resmî) ₺4.586.000.000 (iddia)
Tasarım ve inşaat
Mimar | Şefik Birkiye
Resmî site

Manuş Baba nerede oturuyor?​

Manuş Baba nerede oturuyor?
Manuş Baba: Balat’ta kirada oturuyorum! Balat’a yerleştim. Çok tatlı bir hayatım var.” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan evi nerede?​

Recep Tayyip Erdoğan evi nerede?
Çankaya Köşkü, Türkiye’nin başkenti Ankara’da 1923–2014 yılları arasında Cumhurbaşkanlarının ikamet ettiği komplekstir. 2014 yılından itibaren Cumhurbaşkanlığı resmî konutunun Cumhurbaşkanlığı Sarayı olmasıyla, Başbakanlar tarafından kullanılmaya başlandı.

Ebru Gündeş şimdi nerede oturuyor?​

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca’da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş’in yeni rotası Kemerburgaz oldu…

Bülent Ersoy nasıl ulaşabilirim?​

Bülent Ersoy İletişim 0541 816 69 77 – Bülent Ersoy Telefon 0212 962 01 00.

Cumhurbaşkanlığı sarayında kimler yaşıyor?​

Cumhurbaşkanlığı sarayında kimler yaşıyor?
Külliyenin içerisinde bulunan Cumhurbaşkanlığı Konutu, Türkiye Cumhurbaşkanı’nın ikamet ettiği yapıdır. Yapı tamamlanmadan önce cumhurbaşkanları konut olarak Çankaya Köşkü’nü kullanıyordu.

Recep Tayyip Erdoğan ile nasıl iletişime geçebilirim?​

Recep Tayyip Erdoğan ile nasıl iletişime geçebilirim?
İLETİŞİM
- Adres. : T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe, Ankara – Türkiye.
- : 0312 525 43 90 / 403 53 75.
- :[email protected].

Manuş Baba nın evi nerede?​

Hala kirada oturduğunu söyleyen ‘Manuş Baba’ adıyla tanınan şarkıcı Mustafa Özkan, Mecidiyeköy’den kaçtım! Balat’a yerleştim. Çok tatlı bir hayatım var.” dedi.

Manuş Baba nın saçları boya mı?​

manuş baba on Twitter: “bizimkisi boya değil güzelim” / Twitter.

Recep Tayyip Erdoğan kaç çocuğu var?​

Recep Tayyip Erdoğan kaç çocuğu var?
Ahmet Burak ErdoğanNecmettin Bilal ErdoğanSümeyye ErdoğanEsra ErdoğanRecep Tayyip Erdoğan/Çocukları

Ebru Gündeş’in kızı kim?​

Ebru Gündeş’in kızı kim?
Alara ZarrabEbru Gündeş / Kızı

Ebru Gündeş memleketi neresi?​

Ebru Gündeş (d. 12 Ekim 1974; İstanbul, Türkiye), Türk şarkıcı, sunucu ve oyuncu.

Bülent Ersoy’un telefon numarası var mı?​

Bulent Ersoy kadın mi erkek mi?​

Bulent Ersoy kadın mi erkek mi?
14 Nisan 1981’de Londra’da geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın oldu, ancak Türkiye cinsiyet değişikliğini tanımıyordu. 1983’te Danıştay, Bülent Ersoy’un “hukuken erkek olduğuna ve gazinolarda ancak erkek kıyafeti ile sahneye çıkabileceğine” karar verdi.

Bülent Ersoy'un Bodrum'da 2 villası olduğu ve tapu işlemleri için Bodrum'a gittiği bilgisi verilmiş. Kendisine ulaşmak için iletişim numaraları "0541 816 69 77" ve "0212 962 01 00" olarak paylaşılmış.

Cumhurbaşkanı'nın İstanbul'da değil, Ankara'da Çankaya Köşkü'nde ikamet ettiği belirtilmiş. İletişim bilgileri ise "T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe, Ankara – Türkiye" adresi ve "0312 525 43 90 / 403 53 75" telefon numarası olarak paylaşılmış.

Manuş Baba'nın Balat'ta kiralık bir evde yaşadığı bilgisi verilmiş. Manuş Baba ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için sosyal medya hesapları ve diğer platformları takip edebilirsiniz.

Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin Çankaya Köşkü olduğu ve Başbakanlar tarafından kullanıldığı bilgisi paylaşılmış. İletişim bilgilerine ulaşmak için verilen e-posta adresi olan "[email protected]" üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ebru Gündeş'in uzun yıllardır Beykoz Kanlıca'da oturduğu ancak taşınma kararı alarak Kemerburgaz'a gideceği bilgisi paylaşılmış. Ebru Gündeş'in kızının isminin Alara Zarrab olduğu bilgisine de yer verilmiş.

Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek kadın olduğu ve Danıştay'ın 1983'te hukuki olarak erkek olduğunu belirttiği bilgisi paylaşılmış. Dolayısıyla Bülent Ersoy, cinsiyet değişikliği geçirdikten sonra kadın olarak tanınmaktadır.