AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bulent Ersoy kimlerle ask yasadi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Bülent Ersoy kimlerle aşk yaşadı?​

Bülent Ersoy, 80’li yıllarda Birol Gürkanlı ile büyük bir aşk yaşadı. 14 yıl süren ilişkisi nişanlılığın ötesine geçemedi.

Benzemez Kimse bize neden yayından kaldırıldı?​

Olayın duyulmasının ardından Mustafa Keser, sosyal medya hesabından programın bitiş nedeni hakkında sitem dolu açıklamalarda bulundu. Aksaklıkların Ersoy’dan kaynaklı olduğunu belirten Keser, “Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır” dedi.

Bülent Ersoy neden Diva oldu?​

Bülent Ersoy neden Diva oldu?
Dönemin rüzgarına kapılarak başladığı show’un ardından 2000’li yıllarda ses yarışmalarında jüri üyesi olarak boy gösterdi ve diva olarak da tam olarak bu dönemde anılmaya başladı. 1995 yılında bir yıl boyunca Bülent Ersoy Show ile ekranlara geldi.

Bülent Ersoy neden yasaklandı?​

Eylül 1980’de Kordon’daki evinde bir hâkime hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanarak Buca Cezaevi’nde tutuklu kaldı. 12 Eylül darbesi sonrası Haziran 1981’de dönemin İç İşleri Bakanı Selahattin Çetiner tarafından çıkartılan kanunla beraber transseksüel sanatçılarla birlikte sahne yasağı aldı.

Bülent Ersoy sevgilisi var mı?​

Armağan Uzune. 2007–2008Cem Adlere. 1998–1999Bülent Ersoy/Eşi

Birol Gürkan Kimdir?​

Birol Gürkan Kimdir?
Birol Gürkanlı Biyografisi Birol Gürkanlı, Asrın Kadını, Baba Oluyorum ve Tövbekar Kadın yapımları ile tanınan Oyuncu ve Senarist.

Mustafa Keser Bülent Ersoy programı neden bitti?​

Mustafa Keser de sosyal medya hesabından programın bitiş nedeni hakkında sitem dolu açıklamalarda bulundu. Aksaklıkların Ersoy’dan kaynaklı olduğunu belirten Keser, “Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır” dedi.

Bülent Ersoy’un Programı bitti mi?​

Program, canlı yayınlanan iki bölümün ardından yayından kaldırıldı. Yaşananlar sonrası Keser, YouTube kanalından özel açıklamalarda bulunarak, programın Bülent Ersoy yüzünden bittiğini söyledi: “56 yılını sanata vermiş, 30 yıldır da ekranlarda olan biriyim.

Bülent Ersoy Hangi Okul Mezunu?​

Bülent Ersoy Hangi Okul Mezunu?
Konservatuvardan mezun olduğunda, aldığı akademik terbiye vasıtasıyla müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı bulmuş ve sahneye ilk adımını 1970 yılında Fıstıkağacı, Üsküdar’da, bugün Oya Düğün Salonu olarak bilinen, dönemin ilk aile gazinolarından birisi olan Özlem Aile Gazinosu’nda attı.

Bülent Ersoy kaç yaşında öldü?​

69 yaşında (9 Haziran 1952)Bülent Ersoy / Yaş

Bülent Ersoy kadın mı yoksa erkek mi?​

14 Nisan 1981’de Londra’da geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın oldu[8], ancak Türkiye cinsiyet değişikliğini tanımıyordu. 1983’te Danıştay, Bülent Ersoy’un hukuken erkek olduğuna ve gazinolarda ancak erkek kıyafeti ile sahneye çıkabileceğine karar verdi.

Bülent Ersoy sarhos mu?​

Bülent Ersoy sarhos mu?
Konuya ilişkin açıklama yapan Bülent Ersoy, alkollü olduğu iddialarını reddetti ve şu ifadeleri kullandı: “Bir ağzıma yudum bir şey koymadım. Olsa zaten söylerim.” Ersoy’un açıklamaları esnasında programın diğer sunucusu Mustafa Keser ve konuk sanatçı Yıldız Tilbe de Ersoy’un alkollü olmadığını ifade etti.

Semih Doğruer kim?​

Güzel sanatlar fakültesi mezunu olan Doğruer, mesleğe Akay Gelinlik’te başlamış. Başka bir marka adı altında çalışmak istemeyince, kendi atölyesini kurmuş. Ünlülerle çalışmayı hayal eden genç modacı, yaptığı başarılı kostümlerle ünlülerin kalbini fethetmiş ve işte böylece başlamış hikâyesi…

Bülent Ersoy kocası kim?​

Bülent Ersoy/Koca

Mustafa Keser Bülent Ersoy neden kavga etti?​

Mustafa Keser Bülent Ersoy neden kavga etti?
“Bülent Ersoy’un annesine küfür ettiği” iddiasına YouTube kanalı üzerinden yanıt veren Mustafa Keser, “Ben orada fıkralar anlatıyorum, millet gülüyor, onları küfür olarak addetmiş. Benim ağzım kesinlikle küfürlü değildir. Bir tek kişi ‘ Mustafa Keser bana küfür etti’ diyemez.

Bülent Ersoy'un aşk hayatı, özel yaşamı ve kariyerine dair bilgilerin yer aldığı paylaşımınız için teşekkür ederim. İsterseniz paylaşılan bilgiler üzerinden detaylı bir şekilde konuşabiliriz.

Bülent Ersoy, 80'li yıllarda Birol Gürkanlı ile uzun süren bir ilişki yaşamış, fakat nişanlılık aşamasının ötesine geçememişlerdir. Aynı zamanda Armağan Uzuner ve Cem Adler gibi isimlerle de ilişkiler yaşamıştır.

Diva unvanını 2000'li yıllarda ses yarışmalarında jüri üyeliği yapmasıyla kazanan Bülent Ersoy, medyada bu şekilde anılmaya başlamıştır. Kariyerindeki uzun süreklilik ve sahne performanslarıyla bu unvanı hak etmiştir.

Bülent Ersoy, yaşamı boyunca zorluklarla da karşılaşmıştır. 1980'lerde hâkime hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanmış ve 12 Eylül darbesinin ardından sahne yasağı almıştır. Ancak sanat hayatına devam etmiş ve bugün hala müzik dünyasında önemli bir yere sahiptir.

Son zamanlarda medyada yer alan tartışmalar ve programla ilgili gelişmeler de dikkat çekici. Programın bitişinin, yaşanan aksaklıkların Bülent Ersoy'un tutumundan kaynaklandığı belirtilmiş.

Bülent Ersoy'un kişisel hayatına dair detaylar ve yaşadığı olaylar, onun sanat kariyeri kadar kamuoyunun da dikkatini çekmiştir. Bu konulardaki bilgilere detaylı olarak yanıt verebilirim. Eğer başka konular hakkında daha fazla bilgi isterseniz, çekinmeden sormaktan çekinmeyin.

Geri