AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bulasik makinesine camasir suyu nasil kullanilir?

Editör

Yeni Üye

Bulaşık makinesine çamaşır suyu nasıl kullanılır?​

- Step 1: DÖKÜN. Bulaşık makinesini daha iyi temizlemek için makineyi tamamen boşaltın ve sonra ACE Klasik çamaşır suyunu bulaşık makinenizin iç zeminine doğrudan dökün. Makinenizin kapağını kapatın.
- Step 2: YIKAYIN. Bulaşık makinesini durulama programına ayarlayarak, başlatın. İşte bu kadar.

Beyazlar için çamaşır suyu hangi göze konur?​

Çamaşır temizliği / Otomatik makinelerde: Beyaz çamaşırlarınızı makineye yerleştirdikten sonra ön yıkamalı programda deterjanı ana yıkama gözüne koyun ve çalıştırın. Makineniz su almaya başlayınca 1 çay bardağı (127,5 ml) ABC Çamaşır Suyu/Ultra Çamaşır Suyu’nu ön yıkama gözüne koyunuz.

Bulaşık makinesine çamaşır suyu yerine ne konur?​

Bulaşık makinesine çamaşır suyu yerine ne konur?
Bulaşık makinesini temizlerken limon tuzu, sirke, karbonat veya arap sabunu kullanabilirsiniz. Karbonat ve sirke hem doğal hem de mikrop kırıcı özelliktelerdir.

Çamaşır suyu nasıl kullanılır?​

Çamaşır suyu nasıl kullanılır?
Makinede çamaşır suyu kullanımı için doğru zamanı ayarlayın. Klorlu ağartıcılar, giysileri dezenfekte eder, küf lekelerini ve kokuları etkili bir şekilde giderir. Fakat beyazlarınızı ağartmak istiyorsanız direkt leke üzerinde kullanmamanız gerekir.

Çamaşır suyu çamaşır makinesine zarar verir mi?​

Makinede kullanacağınız çamaşır suyu miktarı çok önemlidir. Gereğinden fazla kullanım nadir de olsa makinenize zarar verebilir.

Çamaşır suyu ile ne karıştırılmaz?​

Çamaşır suyu ve diğer temizleyici ürünler Cam temizleyici, tuvalet temizleyici, bulaşık deterjanı gibi kimyasal temizlik ürünleri asla çamaşır suyuyla karıştırılmamalı. Bu karışımla ortaya çıkan klorine gazına en ufak derecede bile maruz kalmak ciddi solunum ve göz problemlerine yol açabilir.

Çamaşır yıkarken çamaşır suyu konur mu?​

Çamaşır yıkarken çamaşır suyu konur mu?
Çamaşır makinesine çamaşır suyu ekleyerek makinenizi temizleyebilirsiniz. Çamaşır makinesini en sıcak ve uzun yıkamaya ayarlayın. Sıcak, ağartıcıyı harekete geçirir ve makineyi derinlemesine temizlemenize yardımcı olur.

Çamaşır suyu, bulaşık makinesine temizlik amacıyla ekleyebileceğiniz güçlü bir dezenfektandır. İşte bulaşık makinesine çamaşır suyu nasıl kullanılır konusunda detaylı bilgiler:

Adım 1: Bulaşık makinenizi tamamen boşaltın ve temizleyin.
Adım 2: ACE Klasik çamaşır suyunu bulaşık makinenizin iç zeminine dökün. Dikkatli olun ve doğrudan dökmeye özen gösterin.
Adım 3: Bulaşık makinesinin kapağını kapatın.
Adım 4: Bulaşık makinesini durulama programına ayarlayın ve başlatın.
Adım 5: Program tamamlandığında makineyi tekrar kontrol edin ve gerekirse durulama işlemi yapın.

Çamaşır suyu, bulaşık makinesinde kullanıldığında etkili bir temizlik sağlar ve kötü kokuların giderilmesine yardımcı olur. Ancak doğru miktarda kullanmak önemlidir, aşırı kullanım makineye zarar verebilir. Aynı zamanda çamaşır suyuyla karıştırılmaması gereken maddeler de bulunmaktadır. Dolayısıyla, çamaşır suyunu kullanmadan önce dikkatlice talimatları okumak ve doğru şekilde uygulamak önemlidir.

Geri