- Konu Yazar
Bulaşık makinesi çekmecesi kapağı açılmıyor?
Bulaşık makinesi Deterjan Çekmecesi Kapağı Açılmıyor. öncelikle bu konuyu paylastıgın icin tesekkur ederim. Beko D 4001 e model bulasık makinasını 1 seneyi askın suredir sorunsuz bir sekilde kullanıyorduk taa ki bugun annem beni arayana kadar. Bulasık makinası calismiyor dedi gidip bir baktim.Bulaşık makinesi tuzu nasıl kullanılır?
Bulaşık makinesi tuzu nasıl kullanılır?Bulaşık makinesi tuzu yerine kullandığım zaman, tuz bölümüne dolduruyorum. Bulaşık deterjanı olarak kullandığım zaman da her yıkamada deterjan gözüne koyuyorum. Limon tuzu dediğimiz, turşu tuzu mu? Evet, turşu yapımında da kullanılıyor. Ama turşu tuzu ile kastedilen kaya tuzu filansa, hayır, limon tuzu, normal tuzdan farklı.
Bulaşık makinesinde deterjan kullanmak istiyordum?
Bulaşık makinesinde deterjandan başka bir ürün kullanmak isteyince çok eleştiri almıştım. Efendim, makinelerin karmaşık çalışma prensiplerine uygun deterjanlar ancak fabrikalarda üretilebilirmiş filan falan… 1. İçine su alıyor. 2. En alttaki yuvarlak bölgede bulunan elektrikli tesisat ile suyu ısıtıyor. 3.Bulaşık makinem deterjan kapağı açmıyor?
Bulaşık makinem deterjan kapağı açmıyor?Bulaşık Makinem Deterjan Almıyor, Deterjan Kapağı Açılmıyor, Çalışmıyor. 16 Yıllık Beyaz Eşya Teknisyeni Olarak, Nacizane Bilgi Ve Tecrubelerim Doğrultusunda Sizleri Bu Konuda Bilgilendirmeye Çalışacağım.
Bulaşık makinesi deterjan açmıyor, çalışmıyor?
Bulaşık Makinesi Deterjan Almıyor, Deterjan Kapağı Açılmıyor, Çalışmıyor.. x İlgini çekti mi? daha üstte görünsün. Tüm Forumlar >> Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri >> Beyaz Eşya >> Bulaşık ve Çamaşır Makinaları >> Bulaşık Makinesi Deterjan Almıyor, Deterjan Kapağı Açılmıyor, Çalışmıyor.. Konuya en son 8 yıl önce yazdı.Bulaşık makinası dışarıya su akıtıyor?
Bulaşık makinası dışarıya su akıtıyor?Tüm Forumlar >> Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri >> Beyaz Eşya >> Bulaşık ve Çamaşır Makinaları >> Bulaşık makinası dışarıya su akıtıyor… Konuya en son 9 yıl önce yazdı. 8 yıl önce açıldı, 178 yorum yazıldı. 8 yıl önce açıldı, 128 yorum yazıldı. 9 yıl önce açıldı, 48 yorum yazıldı.