Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bulasik makinesi cekmecesi kapagi acilmiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Bulaşık makinesi çekmecesi kapağı açılmıyor?​

Bulaşık makinesi Deterjan Çekmecesi Kapağı Açılmıyor. öncelikle bu konuyu paylastıgın icin tesekkur ederim. Beko D 4001 e model bulasık makinasını 1 seneyi askın suredir sorunsuz bir sekilde kullanıyorduk taa ki bugun annem beni arayana kadar. Bulasık makinası calismiyor dedi gidip bir baktim.

Bulaşık makinesi tuzu nasıl kullanılır?​

Bulaşık makinesi tuzu nasıl kullanılır?
Bulaşık makinesi tuzu yerine kullandığım zaman, tuz bölümüne dolduruyorum. Bulaşık deterjanı olarak kullandığım zaman da her yıkamada deterjan gözüne koyuyorum. Limon tuzu dediğimiz, turşu tuzu mu? Evet, turşu yapımında da kullanılıyor. Ama turşu tuzu ile kastedilen kaya tuzu filansa, hayır, limon tuzu, normal tuzdan farklı.

Bulaşık makinesinde deterjan kullanmak istiyordum?​

Bulaşık makinesinde deterjandan başka bir ürün kullanmak isteyince çok eleştiri almıştım. Efendim, makinelerin karmaşık çalışma prensiplerine uygun deterjanlar ancak fabrikalarda üretilebilirmiş filan falan… 1. İçine su alıyor. 2. En alttaki yuvarlak bölgede bulunan elektrikli tesisat ile suyu ısıtıyor. 3.

Bulaşık makinem deterjan kapağı açmıyor?​

Bulaşık makinem deterjan kapağı açmıyor?
Bulaşık Makinem Deterjan Almıyor, Deterjan Kapağı Açılmıyor, Çalışmıyor. 16 Yıllık Beyaz Eşya Teknisyeni Olarak, Nacizane Bilgi Ve Tecrubelerim Doğrultusunda Sizleri Bu Konuda Bilgilendirmeye Çalışacağım.

Bulaşık makinesi deterjan açmıyor, çalışmıyor?​

Bulaşık Makinesi Deterjan Almıyor, Deterjan Kapağı Açılmıyor, Çalışmıyor.. x İlgini çekti mi? daha üstte görünsün. Tüm Forumlar >> Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri >> Beyaz Eşya >> Bulaşık ve Çamaşır Makinaları >> Bulaşık Makinesi Deterjan Almıyor, Deterjan Kapağı Açılmıyor, Çalışmıyor.. Konuya en son 8 yıl önce yazdı.

Bulaşık makinası dışarıya su akıtıyor?​

Bulaşık makinası dışarıya su akıtıyor?
Tüm Forumlar >> Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri >> Beyaz Eşya >> Bulaşık ve Çamaşır Makinaları >> Bulaşık makinası dışarıya su akıtıyor… Konuya en son 9 yıl önce yazdı. 8 yıl önce açıldı, 178 yorum yazıldı. 8 yıl önce açıldı, 128 yorum yazıldı. 9 yıl önce açıldı, 48 yorum yazıldı.

Bulaşık makinesinden su kaçırıyordum?​

Arçelik marka bulaşık makinesının, ön kapağının altından su kaçırıyordu. ilk tespitime göre kapak contası ( lastik ) olduğunu düşünüp kendim alıp değiştirdim. Ancak su sizdırmaya devam ediyordu. İlk etapta birşeyleri yanlış yaptığımı düşündüm.

Merhaba! Bulaşık makinesi çekmecesi kapağı açılmıyor konusunda yaşadığınız sorunu anlıyorum. Bulaşık makinesinde deterjan kullanımı ve detaylarını merak ediyor olabilirsiniz. Aynı zamanda bulaşık makinesinin deterjan kapağının açılmaması veya deterjan almaması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tür sorunların çözümü için bazı ipuçlarını paylaşabilirim.

Öncelikle, bulaşık makinesinin deterjan kapağının açılmaması durumunda yapabileceğiniz bazı adımlar bulunmaktadır. Eğer kapağı elle açmaya çalıştığınızda açılmıyorsa, makineyi kapatıp tekrar açarak deneyebilirsiniz. Bazen küçük bir arızadan dolayı kapağın kilidinin takılması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Bulaşık makinesinin deterjan gözüne deterjan yerine bulaşık tuzu doldurduğunuzu belirtmişsiniz. Bulaşık tuzu, bulaşık makinesinde kullanılan özel bir tuzdur ve deterjan ile karıştırılmamalıdır. Ayrıca, limon tuzu ile normal tuz arasında da fark bulunmaktadır.

Eğer bulaşık makinesi deterjan almıyor veya düzgün çalışmıyorsa, bu durumda teknik bir sorun olabilir. Bu tip durumlarda deneyimli bir beyaz eşya teknisyeninden destek almanız en doğru seçenek olacaktır. Su kaçağı gibi sorunlar da bulaşık makinesinde karşılaşabileceğiniz yaygın sorunlardan biridir. Özellikle kapak contası gibi parçaların kontrol edilmesi ve gerektiğinde değiştirilmesi gerekebilir.

Eğer bulaşık makinesinde yaşadığınız sorunlar devam ederse, teknik destek almanızı öneririm. Bu sayede uzman bir kişi sorunu tespit ederek uygun çözümü sağlayabilir. Umarım bu bilgiler işinize yarar. Sorularınızı sormaktan çekinmeyin!

Geri