AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bugs Bunny hangi hayvan?

Editör

Yeni Üye

Bugs Bunny hangi hayvan?​

Özellikleri. Bugs Bunny tüm çocuklara uygun bir çizgi filmdir. Havuç yiyişi, sivri zekası ve “Nasıl gidiyor canım?”(İngilizce: What’s up, doc?) demesi ile ünlüdür. Bir tavşanı temsil eder.

Sylvester erkek mi?​

Ancak Hector adlı köpek Sylvester’ı korkutur ya da Büyükanne kafasına şemsiyeyle vurur. Bu yüzden Slyvester hiçbir zaman amacına ulaşamaz. Ulaşsa bile hemen yakalanır. Türkçe seslendirilmesi nedeniyle çoğunlukla dişi zannedilir ancak o bir erkektir.

Sylvester kız mı?​

Sylvester kız mı?
Esas olarak Tuxedo Cinsi olan Sylvester,akıllı bir kedi olmasına rağmen Hector tarafından her zaman için alt edilmektedir.

Bugs Bunny karakterleri nelerdir?​

Bugs Bunny karakterleri nelerdir?
Bugs Bunny
- Tweety.
- Domuz Porky.
- Daffy Duck.

Bugs Bunny hangi ülkenin Çizgi Filmi?​

ABD’de animasyon kısa filmlerin altın çağını yaşadığı 1930’ların en popüler kahramanlarından Bugs Bunny, televizyon döneminde de hem ABD hem dünya çapında bir fenomene dönüştü.

Bugs Bunny sonunda ne ölüyor?​

Sevimli dişlek tavşanımız Bugs Bunny, artık Duffy Duck’a karşı sabredemiyor ve bir katil oluyor. Çizgi filmin son bölümünde Bugs Bunny, Duffy Duck’ı parçalarına ayırarak göle atıyor.

Bir kedi gördüm sanki ne demek?​

Bir kedi gördüm sanki ne demek?
“bir kedi gördüm sanki” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. tweethy’nin en meşhur repliğidir. Çizgi filmelerden(maalesef) ayrılmak zorunda kaldığımız zamanlarda bile bu cümlenin (tv’den ya da bir çocuğun ağzından) duyulması insanın birkaç dakikalığına geçmişe dönmesini ve tebessüm etmesini sağlar.

Bir kedi gördüm sanki hangi çizgi film?​

Bir kedi gördüm sanki hangi çizgi film?
deja vu…matrix. yıllar önce, uzun saman sonra the matrix filminin çekileceğini ve alemlere geyik olacağını haber veren çizgi film serisinden alıntı süper bir replik.

Sylvester hangi ülkenin?​

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946 New York doğumlu İtalyan asıllı Amerikalı oyuncu, senarist ve yönetmen.

Tom ve Jerry neyi temsil ediyor?​

Tom ve Jerry, William Hanna ve Joseph Barbera tarafından yaratılmış kısa filmler serisi halinde, ev kedisi Tom (tam adı Thomas) ile onunla aynı mekanı paylaşan ev faresi Jerry arasında geçen şiddetli ve komik mücadeleleri anlatan animasyon serilerinin genel adıdır.

Red Kit finalde ne oldu?​

Red Kit finalde ne oldu?
11. Çizgi film serisi, Red Kit’in ölümü ile biter.

Bugs Bunny, bir tavşanı temsil eden ünlü bir çizgi film karakteridir. Havuç yiyişi, sivri zekası ve "Nasıl gidiyor canım?" repliği ile tanınır. Sylvester ise bir kedi karakteridir, esas olarak Tuxedo Cinsi olup Hector ya da Büyükanne tarafından sürekli engellenir. Türkçe dublajı nedeniyle bazen dişi zannedilse de aslında bir erkektir.

Bugs Bunny'un yanı sıra çeşitli karakterler de bulunmaktadır. Bazıları şunlardır:

- Tweety
- Domuz Porky
- Daffy Duck

Bugs Bunny, ABD kökenli bir çizgi film karakteridir ve 1930'larda popüler hale gelmiştir. Televizyon döneminde de büyük bir fenomen haline gelmiştir.

"Bugs Bunny"un sonunda Duffy Duck'a karşı sabredemeyip onu öldürdüğüne dair verilmiş bir bilgi yanlıştır. Bu tarz bilgiler tartışmalı olup Bugs Bunny karakteri genellikle komik ve sevimli işler yapar.

"Bir kedi gördüm sanki" ifadesi ise genellikle nostaljik duyguları ve tebessümü tetikleyen bir ifade olarak kullanılır.

Michael Sylvester Gardenzio Stallone ise İtalyan asıllı Amerikalı ünlü bir oyuncudur, Sylvester karakteriyle karıştırılmamalıdır.

Tom ve Jerry ise William Hanna ve Joseph Barbera tarafından yaratılmış, ev kedisi Tom ile ev faresi Jerry arasındaki komik ve şiddetli mücadeleleri anlatan çizgi film serisidir.

Red Kit (Lucky Luke) çizgi film serilerinin 11. serisi, Red Kit'in ölümüyle biter şeklinde verilmiş bir bilgi de yanıltıcı olabilir. Red Kit genellikle uzun ömürlü bir karakter olarak bilinmektedir.

Geri