Buğday Salatası Tanımı İçin Materyaller
500 gram aşurelik buğday (önceden ıslatıp kaynatılır)
6 adet kornişon turşu
2 adet turşu kapya biber
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
4 adet yeşil soğan
1 kutu mısır
2 adet havuç
1 adet limonun suyu
2 yemek kaşığı nar ekşisi
1 fincan zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Buğday Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Turşuları küp küp doğruyoruz.
Yeşillikleri ince ince doğruyoruz.
Havuçları rendeliyoruz.
Bütün materyalleri karıştırıyoruz ve servise hazır hale getiriyoruz. Afiyet olsun.
Buğday Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram aşurelik buğday (önceden ıslatıp kaynatılır)
6 adet kornişon turşu
2 adet turşu kapya biber
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
4 adet yeşil soğan
1 kutu mısır
2 adet havuç
1 adet limonun suyu
2 yemek kaşığı nar ekşisi
1 fincan zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Buğday Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Turşuları küp küp doğruyoruz.
Yeşillikleri ince ince doğruyoruz.
Havuçları rendeliyoruz.
Bütün materyalleri karıştırıyoruz ve servise hazır hale getiriyoruz. Afiyet olsun.
Buğday Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı