SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Buğday Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
1 su bardağı buğday
Üzerini geçecek kadar su
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı toz biber
Tuz
Buğday Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Buğdayı su ile düdüklü de 30 dk haşladım , üzerini geçecek kadar su koymuştum. Bütün suyunu tam çekmişti o yüzden süzmedim. Eğer suyu varsa suyunu süzün.
Tencerede tereyağ ile salçayı biraz kavurdum.
Üzerine pişmiş yarmaları ekledim biraz kavurdum.
Tuz ekledim biraz bekleyip dinlenince tane tane olur miss gibi farklı bir lezzet.
Buğday Pilavı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı buğday
Üzerini geçecek kadar su
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı toz biber
Tuz
Buğday Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Buğdayı su ile düdüklü de 30 dk haşladım , üzerini geçecek kadar su koymuştum. Bütün suyunu tam çekmişti o yüzden süzmedim. Eğer suyu varsa suyunu süzün.
Tencerede tereyağ ile salçayı biraz kavurdum.
Üzerine pişmiş yarmaları ekledim biraz kavurdum.
Tuz ekledim biraz bekleyip dinlenince tane tane olur miss gibi farklı bir lezzet.
Buğday Pilavı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı