Buğday Pilavı

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Buğday Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
1 su bardağı buğday
Üzerini geçecek kadar su
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı toz biber
Tuz

Buğday Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Buğdayı su ile düdüklü de 30 dk haşladım , üzerini geçecek kadar su koymuştum. Bütün suyunu tam çekmişti o yüzden süzmedim. Eğer suyu varsa suyunu süzün.
Tencerede tereyağ ile salçayı biraz kavurdum.
Üzerine pişmiş yarmaları ekledim biraz kavurdum.
Tuz ekledim biraz bekleyip dinlenince tane tane olur miss gibi farklı bir lezzet.
Buğday Pilavı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst