AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bu yaz ne yaptigini biliyorum BKM?

Editör

Yeni Üye

Bu yaz ne yaptığını biliyorum BKM?​

Genç yetişkinleri iyi hissettiren, özgün ve cesaret verici romanlarıyla tanınan Leah Konen’in kendi olmaktan korkmayanlara adadığı Bu Yaz Ne Yaptığını Biliyorum, büyüleyici bir yaz atmosferinde geçen, zekice kurgulanmış, komik, romantik ve heyecan dolu bir aşk hikâyesi…

Bu yaz ne yaptığını biliyorum konusu?​

Bu yaz ne yaptığını biliyorum konusu?
Dört öğrenci, gece otomobil ile bir adama çarpar ve ölümüne neden olurlar. Panikleyerek cesetten kurtulmak için onu denize atarlar. Olayın üzerinden bir yıl geçer ve içlerinden biri, üzerinde ne yaptığını biliyorum yazan bir not alır. Bu not, hepsinin aynı şeyi düşünmesine neden olmuştur.

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum dizi?​

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum dizi?
Teen slasher dizisi, 1997’nin popüler korku filminin modern bir yorumu olarak tanımlanıyor. Sırlarla dolu bir kasabada bir grup genç, mezuniyet gecelerinde meydana gelen ölümcül bir kazadan bir yıl sonra gizemli bir katil tarafından takip edilir ve katil, onların ne yaptığını iyi bilmektedir.

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum 2006?​

I Know What Did Last Summer serisinin üçüncü filminde bir grup genç Colorado’nun küçük bir kasabasında korku dolu anlar yaşar. Hazırladıkları geleneksel 4 Temmuz şakası kazayla en iyi arkadaşlarından birinin ölümü ile sonuçlandığında gençler kendi aralarında bu sırrı sonsuza kadar saklayacaklarına yemin ederler.

Beni çok sev filmi nerede çekildi?​

Beni çok sev filmi nerede çekildi?
gayet güzel film. bitinceye kadar yerimden kalkamadım. antalya’da filmin çekildiği zeytinköy’e yakın benzinlikteki bir otelde kalmıştım ama gidip görmeye cesaret edememiştim. güzel film, güzel oyuncular, güzel hikaye. beğenmeyenler kız babası olmayanlar.

Beni çok sev filmi Musanın kızı kim?​

Beni çok sev filmi Musanın kızı kim?
Filmde Leyla’nın Musa’nın gerçek kızı olmadığını görüyoruz. Nuriye (Songül Öden) iş yerinde çalışan bir kadının kızı diyor Leyla için ama filmi izleyen pek çok kişi hemen kolları sıvayıp “beni çok sev leyla kimin kızı?” sorusuna google’lıyor…
Beni çok sev Musa’nın kızı kim?​
BENİ ÇOK SEV FİLMİ KONUSU Peki, Beni Çok Sev filminin konusu ne? Filmin konusu özetle şöyle: 14 yıl sonra, bir günlüğüne cezaevinden çıkarak memleketine giden Musa, doğumundan sonra ilk defa kızı Yonca’yı görecektir.

Beni çok sev filmi güzel mi?​

Beni çok sev filmi güzel mi?
Ben çok beğendim ara ara duygu yoğunluğu yaşayabileceğiniz ve sonunda ağlamaklı olacağınız bir film, başarılı. Takip Et! Hayatımda izlediğim en saçma filmlerden biriydi, filmde konu bile yoktu bence oldukça sıkıcıydı.. Çok yavaş ilerliyor ve bir sonucu da yoktu.

Beni çok sev nerede geçiyor?​

Beni çok sev nerede geçiyor?
Beni Çok Sev filmi, genel olarak Konya ile Antalya’da çekildi. Hikayemiz Konya Hapishanesi’nden başlayıp Antalya’ya uzandı ve tekrar Konya’da son buldu. Öncelikle filmin konusuna göz atalım: Hikayemiz Konya Kapalı Cezaevi’nde başlıyor. Sedat (Ercan Kesal), cezaevinde gardiyan olarak çalışmaktadır.

Beni çok sev Leyla kimin kizi?​

Herkesin aklında tek soru; “Leyla kimin kızı?” Filmde Leyla’nın Musa’nın gerçek kızı olmadığını görüyoruz. Nuriye (Songül Öden) iş yerinde çalışan bir kadının kızı diyor Leyla için ama filmi izleyen pek çok kişi hemen kolları sıvayıp “beni çok sev leyla kimin kızı?” sorusuna google’lıyor…

Beni çok sev Yonca kimin kızı?​

Beni çok sev Yonca kimin kızı?

Beni çok sev neyi anlatıyor?​

Beni çok sev neyi anlatıyor?
Özet. Sedat, Konya kapalı cezaevinde gardiyan olarak çalışan bir adamdır. Kendisine verilen görev gereği Sedat, mahkum olan Musa’yı bir günlüğüne cezaevinden çıkararak memleketine götürür. Musa, hapishanede olduğu 14 yılın ardından ilk defa karısını, annesini ve kendisinden uzaklaşan kızı Yonca’yı görür.

Merhaba! Leah Konen'in "Bu Yaz Ne Yaptığını Biliyorum" adlı romanı genç yetişkinleri iyi hissettiren ve cesaretlendiren özgün bir hikaye olarak tanıtılmış. Romanda, büyüleyici bir yaz atmosferinde geçen zekice kurgulanmış, komik, romantik ve heyecan dolu bir aşk hikayesi anlatılıyor.

Diğer bir başlıkta belirttiğiniz konuya göre, "Bu Yaz Ne Yaptığını Biliyorum" adlı kitapta dört öğrencinin yaşadığı bir kaza sonucunda ölümcül bir olayın ardından yaşadıkları gizemli ve korkutucu olaylar anlatılıyor. Cesetten kurtulmak için panikle çözüm arayan gençlerin hayatları, üzerinde "Ne yaptığını biliyorum" yazan bir not aldıktan sonra allak bullak oluyor.

Ayrıca, "Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum" adlı dizi ve 2006 yapımı bir filmin konusundan da bahsetmişsiniz. Bu eserler de gençlerin yaşadığı gizemli ve ölümcül olayları ele alıyor gibi görünüyor.

Son olarak, "Beni Çok Sev" adlı film ile ilgili bilgiler de paylaşmışsınız. Film, Konya ve Antalya gibi mekanlarda çekilmiş ve bir baba ile kızı Yonca arasındaki duygusal bağı ele alıyor gibi görünüyor.

Eğer daha fazla bilgi veya anlatılmış konular hakkında detaylı açıklama isterseniz sormaktan çekinmeyin!

Geri