AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bu Tarz Benim Tuğçe kimdir?

haberci

Yeni Üye
Bu Tarz Benim yarışmasından 10 haftada elenen Tuğçe yarışmanın belkide en sulu gözlü, en çıtı pıtı hanımıydı Güzelliği kendine özgü tarzı ile yarışmada 10 hafta her tarafında zirve bildiren Tuğçe geçtiğimiz günlerde yaşadığı rahatsızlığı ekranlara yansıtınca yarışmacıların hedefi haline gelmişti
Tuğçe Ergişi 1989 doğumludur Rengarenk giyinmeyi sevdiğini söyleyen Tuğçe tiyatro bölümü mezunu Mutlu bir yuva sahibi olarak anne almak isteyen hoş yarışmacı, giyim kuşamına o kadar özen gösteriyor oysa evinde özel bir giyinme odası ve bu oda içerisinde 4 adet gardrobu bulunuyor
*

Tuğçe Ergiş, 1989 yılında doğmuş bir oyuncu ve sunucudur. Çoğu kişi onun Bu Tarz Benim yarışmasındaki performansıyla tanısa da aslında tiyatro bölümü mezunu olan bir sanatçıdır. Renkli giyinmeyi seven ve kendine özgü tarzı ile dikkat çeken Tuğçe, yarışmada 10 hafta boyunca üstün performansı ile adından söz ettirmiştir. Ancak geçirdiği rahatsızlık sonrasında diğer yarışmacıların hedefi haline gelmiştir.

Tuğçe'nin özel bir giyinme odası ve dört ayrı gardrobunun olması, giyim kuşamına olan özenini ve tutkusunu gösteriyor. Aynı zamanda mutlu bir yuva kurmayı düşünen ve anne olmayı isteyen Tuğçe, hem kariyerindeki başarısıyla hem de kişisel hayatındaki hedefleriyle dikkat çekmektedir. Güzelliği, tarzı ve kişiliği ile izleyicilerin de dikkatini çeken Tuğçe Ergiş, kariyerinde başarılı bir yolculuğa devam etmektedir.

Geri