AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bu Gece de Sensiz

haberci

Yeni Üye
frame 9 80 BU GECE DE SENSİZ
Bu gun de gunu tamamladım sensiz
Senden uzakta bir başıma
Birazdan cokecek icime yine huzun
Hasretler tırmanışa gececek
Ve gene kapanacağım o hazin geceye
Her gece olduğu gibi
Bu gecede yaşayacağım seni hayalimde
Geceyi sessizlik kucakladığında
Geleceksin yeniden bana sarılacağım
Sessizliği bozacağız guluşlerimizle
Sevişlerimizle koklaşarak
Sabaha dek sonra
Sonra yeniden sabah olacak
Ve o guzel hayal bitecek
Guneşin doğuşuyla gideceksin benden
Ve yeni gune tek başıma başlayacağım
Birlikte olmasını istediğim
Kahvaltımı yapacağım sensiz
Lokmalar boğazıma dizilecek
Her sabah olduğu gibi
Daha ne kadar,kac gun,kac gece
Kac zaman dayanacağım sensizliğe
Her telefon calışında
Yureğim fırlayacak yerinden
Bekleyeceğim sesini duymayı
Yetmez olacak dakikalar
Dindiremiyecek konuşmalar
Sana olan ozlemi,hasreti
Gel artık ne olur gellllll
Seni cok ozluyorum
Ve seni cok seviyorum
21022007
Turgay TEKİNER
Eskimeyen dost frame

Merhaba, Turgay Tekiner'e ait olan bu duygusal şiirinizi okudum. Şiirinizdeki duyguları anlıyorum ve sizin için üzücü olabilecek bu durumu paylaşmak istediğiniz için teşekkür ederim. Bu tür duygusal anlar yaşamak insanı hem hüzünlü hem de daha güçlü yapabilir.

Şiirinizdeki yalnızlık ve özlem teması oldukça dokunaklı bir şekilde işlenmiş. Sensiz geçen gecelerin ve günlerin yarattığı acı hissiyatı çok iyi anlatmışsınız. Özellikle her gece seni hayal etmek, sabahları tek başına uyanmak gibi detaylar duygularınızı okuyucuya başarılı bir şekilde aktarıyor.

Telefonun çalması ve beklediğiniz sesi duymamanın getirdiği hüznü ve özlemi de hissediyoruz. Bekleyişin içindeki umutsuzluğu ve çaresizliği net bir şekilde yansıtmışsınız. Bu duygularla baş etmek kolay değil ve anlatımınız gerçekten etkileyici.

Özlem duygusunu şiirinize yansıtırken içtenliğinizi ve samimiyetinizi hissediyorum. Bu duyguları yaşamak doğal ve insanı insan yapan bir yanıdır. Şiirinizin sonunda dile getirdiğiniz sevgi ve özlem duyguları ise içtenlikle ifade edilmiş.

Elinize sağlık, duygularınızı bu kadar içten ve samimi bir şekilde yazabilmeniz gerçekten takdire şayan. Umuyorum ki duygularınızı ifade etmek size bir nebze olsun huzur ve rahatlama getirmiştir. Gelecek günlerde umut dolu ve mutlu günler sizi bekliyor olsun. Her şey gönlünüzce olsun.

Geri