Bu benim tarzim jurileri kimler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Bu benim tarzım jürileri kimler?​

İşte Benim Stilim (eski adıyla Bu Tarz Benim), Production House tarafından yapılan moda yarışması programı. Öykü Serter tarafından sunulan yarışmanın jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert ve sadece eleme geceleri olmak üzere Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz bulunmaktadır.
MasterChef yeni jüri kim?
İşte 2021 Masterchef Türkiye yarışmacıları ve jürileri… MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİLERİ KİMLER? MasterChef Türkiye’de jüri üyeliğini bu sezon yine Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor.
Master Şef jürileri değişti mi?
2018’de yayınlanan sezonunda ise jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturdu. 2019’da yayınlanan sezonunda Hazer Amani’nin yerini İtalyan şef Danilo Zanna aldı.

Melek Özçağan kimdir ne iş yapar?​

1,76 cm. boyunda ve 57 kilo olan Melek Özçağan İzmir’de yaşamakta ve dansçı olarak çalışmaktadır.
Bugün Ne Giysem jüri üyeleri?
Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in jüri üyeliğini yaptığı, Özge Ulusoy’un sunuculuğunu üstlendiği ‘Bugün Ne Giysem’ kadrosuna Çağla Şikel katıldı. Yeni bölümlerinde Çağla Şikel ve Özge Ulusoy jüri koltuğunda oturuken, başarılı kareograf Uğurken Erez ise Uğurlu Oda’ya geri döndü.
MasterChef jüri üyelerinden kim öldü?
İngiltere’de yayınlanan MasterChef programında jüri üyesi olan 59 yaşındaki ünlü şef Gary Rhodes, hayatını kaybetti. Ünlü şefin ailesi, ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu. İngiltere’deki MasterChef programında da jüri üyeliği yapan ünlü şef Gary Rhodes, Dubai’de hayatını kaybetti.
Danilo Şef yedeklerden Sergen’i kadroya dahil etti MasterChef 2021’de ana kadronun belirleneceği eleme turunun heyecanı başlarken Danilo Şef, bu sezon ilk kez uygulanan hakkını kullandı ve Sergen’i yedeklerden kadroya dahil etti.
Somer Şef kaç kilo vermiş?
Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu şef 125 kilodur.

Geri