AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bu adam benim babam kimler soyledi?

Editör

Yeni Üye

Bu adam benim babam kimler söyledi?​

Fatih Kısaparmak’ın ünlü ‘Bu Adam Benim Babam’ şarkısını seslendirmeye başlıyor. Şarkıyı sanki Muhammed değil, Fatih Kısaparmak söylüyor. Gözyaşlarını tutamayan Kısaparmak’ın zaman zaman eşlik ettiği şarkı bitince Pakistanlı Muhammed için büyük bir alkış kopuyor.

Babam şarkısını kim söylüyor?​

Babam şarkısını kim söylüyor?
Cengiz Fırat – Babam – YouTube.

Bu adam benim babam kim yazdı?​

Bu adam benim babam kim yazdı?
Bu içinde olduğumuz süreç ile çok örtüştü bu eser. Sözlerini Şebnem Kısaparmak ile birlikte yazdık, beste benim… Bu biraz marş gibi bir eser. Gezegen Mehmet: “Bu Adam Benim Babam” bu şarkıda sözler sana ait…

Fatih Fatih Kısaparmak kaç yaşında?​

61 yaşında (31 Ocak 1961)Fatih Kısaparmak / Yaş

Kilim türküsü hangi yöreye aittir?​

Kilim türküsü hangi yöreye aittir?
Fatih Kısaparmak
Kısaparmak, Mart 2010’da Avustralya konserinde.
Doğum | 31 Ocak 1961 Maden, Elazığ, Türkiye
Milliyet | Türkiye
Diğer ad(lar)ı | Çağdaş Ozan, Bay Kilim ve Türkücü Baba

Fatih Kısaparmak kaç doğumlu?​

Fatih Kısaparmak kaç doğumlu?
31 Ocak 1961 (61 yıl yaşında)Fatih Kısaparmak / Doğum tarihi

Şebnem Kısaparmak kaç doğumlu?​

1969 (53 yıl yaşında)Şebnem Kısaparmak / Doğum tarihi

Kilim kimin eseri?​

Kilim kimin eseri?
İlk çalışması olan “Kilim” büyük kitlelere ulaştı. Daha sonra ürettiği 17 müzik albümüyle de sürdüren Kısaparmak, 200’den fazla besteye imza attı. “Çağdaş Ozan”, “Bay Kilim” ve “Türkü Baba” olarak da tanındı.

Kilim türküsü ne zaman çıktı?​

Kilim türküsü ne zaman çıktı?
2016Kilim / Çıkış tarihi

Fatih Kısaparmak nereli ve kaç yaşında?​

1961 yılında Elazığ,Maden’de doğdu. Annesi Yıldız Hanım, emekli bir ilkokul öğretmeni; babası Necip Bey ise, sırasıyla ortaokul ve öğretmen okulu müdürü, il milli eğitim müdürü, ortaöğretim genel müdürü ve bakanlık teftiş kurulu başkanı olarak hizmetler vermiş; basılı beş eseri de bulunan bir bürokrattır.

Şebnem kısa parmak nereli?​

Şebnem kısa parmak nereli?
Şebnem Kısaparmak 1969 yılında Ankara’da doğdu.Başta TRT olmak üzere çeşitli kanallarda haber spikerliği ve sunuculuk yapmıştır. Genç yaşlarda mesleğe başladığı TRT’den Kanal 6’ya geçmiş ve uzun süre bu kanalda haber bültenlerini sunmuştur.

Şebnem Kısaparmak kimin kızı?​

Şebnem Kısaparmak kimin kızı?
Şule ErgürErtan ErgürŞebnem Kısaparmak/Ebeveynleri

Fatih Kısaparmak'ın "Bu Adam Benim Babam" şarkısını seslendirdiği olayda, Pakistanlı Muhammed için büyük bir alkış koptu. Ancak, şarkıyı seslendiren kişinin aslında Fatih Kısaparmak olduğu belirtildi. Şebnem Kısaparmak ise bu şarkının sözlerini Fatih Kısaparmak ile birlikte yazdıklarını ve bestesinin kendi eseri olduğunu ifade etti.

Fatih Kısaparmak 61 yaşındadır ve 31 Ocak 1961 doğumludur. Doğum yeri ise Maden, Elazığ, Türkiye'dir.

"Kilim" adlı türkünün Fatih Kısaparmak'ın eseri olduğu belirtilmiştir. Kendisi bu eserle birlikte toplamda 200'den fazla beste yapmıştır.

Şebnem Kısaparmak, Fatih Kısaparmak'ın kızı olarak bilinmektedir. 1969 yılında Ankara'da doğan Şebnem Kısaparmak, haber spikerliği ve sunuculuk yapmıştır.

Ebeveynleri Şule Ergür ve Ertan Ergür olan Şebnem Kısaparmak, TRT gibi çeşitli kanallarda görev almış ve uzun süre haber bültenlerini sunmuştur.

Son olarak, "Kilim" türküsünün 2016 yılında çıktığı bilgisi verilmiştir. Bu türkü Fatih Kısaparmak'ın ilk çalışmalarından biridir ve büyük kitlelere ulaşmıştır.

Geri