- Konu Yazar
BTK Akademi kimler kullanabilir?
“Bilginin Adresi” sloganıyla yola çıkan BTK Akademi, özellikle bilgi teknolojileri alanında oluşturduğu dijital eğitim portali ile tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedeflemektedir.BTK Akademi kaç yaş için?
10 – 14 yaş grubu çocuklar katılabilir. BTK Akademi eğitim faaliyetleri kapsamında, çocuklara yönelik “Teknoloji Kampı” Kurumumuz uzmanlarınca 20 Ekim 2018 – 06 Ocak 2019 tarihleri arasında BTK Merkez Bina yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.Koç Eğitim Sertifika, Uzaktan Eğitim Sistemiyle Üniversite onaylı sertifikalı eğitimler sunan, destekleyici faaliyetler yürüten kurumsal bir firmadır.
SEM sertifikası nedir?
SEM sertifikası nedir?S.E.M Akademi, profesyonel eğitim ve sertifika merkezi olarak Altınbaş Üniversitesi ve Educert işbirliğiyle faaliyet gösteriyor. Kişisel gelişime katkı sağlayan eğitim programlarının yanı sıra her yaş grubuna yönelik sosyal ve eğitim alanlarında, eğitmenlik projeleri sunuyor.
BTK akademi dersleri ücretli mi?
BTK akademi dersleri ücretli mi?BTK Akademi nasıl kullanılır? BTK Akademi günümüzde ücretli şekilde ders satan sistemlere benziyor ama ücretsiz çalışıyor.
BTK Akademi eğitim Portalı 6 GB nerede kullanılır?
Kampanyaya kayıt olan faturalı abonelere, kampanya kapsamında BTK Akademi eğitim portalı (btkakademi.gov.tr yönüne) kullanımlarında her fatura dönemi geçerli olacak şekilde aylık yurt içi 6 GB mobil internet hakkı ücretsiz sunulacaktır.BTK nasıl üye olunur?
Proje kapsamında, bir başka uygulama olan BTK Akademi uygulaması da online bilgi teknolojileri eğitim hizmeti sunacak. https://www.btkakademi.gov.tr/portal/ adresinden erişilecek olan uygulamada kullanıcılar e-devlet bilgileri ile giriş yaparak sistemde yüklü olan derslere kaydolup, takip edebilecekler.Buradan anlaşılacağı üzere BTK Akademiden sertifika almak için sadece Online eğitim yeterli olmuyor. Canlı olarakta BTK Akademinin belirlediği sınıflarda bulunmanız gerekiyor. Bu durumda özellikle sertifikayla ilgilenmeyen ama kendini geliştirmek isteyen yazılımcı adayların online eğitime kendini vermesi bekleniyor.
Koç Eğitim Sertifika kimin?
Koç Eğitim Sertifika kimin?Koç Akademi – Koç Holding.
Bilgeiş sertifikası işe yarar mı?
Bilgeiş sertifikası işe yarar mı?ODTÜ’yü tanıyan tüm kurum ve kuruluşlar sertifikanızı dikkate alabilir fakat genel olarak Bilgeİş katılım sertifikalarının amacı sizlere resmi bir yetkinlik belgesi sunmaktan ziyade, kendinizi geliştirmenizi desteklemektir.