Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

BtcTurk USDT transferi nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

BtcTurk USDT transferi nasıl yapılır?​

Binance hesabından USDT Adresimizi Buluyoruz. Şimdi Binance uygulamasına girdikten sonra en sağdaki CÜZDAN’a tıklıyoruz. Üst kısımda YATIRMA butonuna tıklıyoruz. Yatırma butonuna tıkladıktan sonra karşımıza Kripto arama alanı gelecek. Arama kısmına USDT yazdıktan sonra alt kısımda USDT (TetherUS)’a tıklayacağız.

Binancede dolar nasıl TL’ye çevrilir?​

Bu adımı tamamladıktan sonra ikinci adıma geçelim.
- 2.Adım: Cüzdan Butonuna Tıklayın.
- 3.Adım: Transfer Butonuna Tıklayın.
- 4.Adım: Alıcı Bölümünden Binance TR’yi Seçin.
- 5.Adım: USDT’leri Bozdurup Türk Lirası Yapın.
- 6.Adım: Cüzdanınızda TRY’yi Seçip Çekme Butonuna Tıklayın.

USDT TRY ne demek?​

USDT TRY ne demek?
tether (usdt), abd dolarıyla denk bir değer amaçlanarak tether limited tarafından temmuz 2014’te kurulan bir kripto para birimidir. 2014’de çıkan tether’in arkasındaki düşünce, dijital dolar veya sabit değerli kripto paralar (stabilcoin) gibi kullanılabilecek istikrarlı bir kripto para birimi yaratmaktı.

USDT nasıl yatırılır?​

USDT nasıl yatırılır?
Paribu hesabınıza USDT yatırmak için Cüzdan menüsünden Tether’i seçin. Açılan ekranda USDT YATIR sekmesini seçin. Paribu hesabınıza OMNİ USDT yatırma işlemi gerçekleştirmek için açılan ekranda OMNİ butonunu seçin. Adresinizi QR kodunu tarayarak veya adres kopyalama butonuna basarak kopyalayabilirsiniz.

USDT TRY binance nedir?​

USDT / TRY Stop-Limit emri, bir coinin fiyatı belirli bir rakama ulaştığında bu coini almak veya satmak için verilen emirdir.

Paribu dolar yatırma nasıl yapılır?​

Paribuya bankadan dolar nasıl gönderilir?​

Paribuya bankadan dolar nasıl gönderilir?
Paribu mobil uygulamasındaki “Cüzdan” sekmesine tıklayıp “Türk Lirası Yatırma” seçeneği üzerinden Paribu hesabınıza TL yatırabilirsiniz. TL yatırma kuralları ile ilgili önemli uyarıları okuduktan sonra “TAMAM” butonunu seçin. Ardından banka havale/EFT işleminde kullanacağınız bilgileri içeren ekran açılacak.

Merhaba! BtcTurk üzerinden USDT transferi yapmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. **BtcTurk hesabınıza giriş yapın:** Öncelikle BtcTurk hesabınıza giriş yapın.

2. **USDT yatırma işlemi:** Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, en sağ üst köşede bulunan "Yatırma/Çekme" sekmesine tıklayın.

3. **USDT tercih edin:** Açılan menüde USDT'yi bulup seçin. USDT, Tether'ın sembolüdür.

4. **USDT cüzdanına gönderme işlemi:** USDT'yi göndermek istediğiniz cüzdanın USDT adresini kopyalayın. Binance, Paribu gibi başka bir platformda USDT cüzdanınıza yapıştırın.

5. **Miktarı belirleyin ve transferi onaylayın:** Göndermek istediğiniz USDT miktarını belirleyin ve gerekli doğrulamaları yaparak transferi tamamlayın.

Bu adımları takip ederek BtcTurk üzerinden USDT transferi işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri