Brüksel Lahanası Tanımı İçin Gereçler
Yarım kilo lahana
1 adet havuç
1 adet soğan
2 kesme şeker
2 damla limon
Yağ
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Brüksel Lahanası Tanımı Yapılışı
Lahanalar temizlenir.
Soğan, yağ ,salça ve havuçlar sotelenir.
Hafif diriliği gidince lahanalar eklenir.
Hafif karıştırılır ve üzerine azcık geçecek üzere su eklenir.
Şeker ve limonda eklenip pişirilmeye bırakılır.
Not: çok karıştırmayın ki lahanalar bütünlüğünü korusun.
Yarım kilo lahana
1 adet havuç
1 adet soğan
2 kesme şeker
2 damla limon
Yağ
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Brüksel Lahanası Tanımı Yapılışı
Lahanalar temizlenir.
Soğan, yağ ,salça ve havuçlar sotelenir.
Hafif diriliği gidince lahanalar eklenir.
Hafif karıştırılır ve üzerine azcık geçecek üzere su eklenir.
Şeker ve limonda eklenip pişirilmeye bırakılır.
Not: çok karıştırmayın ki lahanalar bütünlüğünü korusun.