Brüksel Lahanası Kebabı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
500 gr brüksel lahanası
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pulbiber ( tercihen )
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Sos için;
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
1 avuç dereotu

Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Lahananızın isterseniz buzluktan da alıp kullanabilirsiniz.
Lahanaları temizledim yıkayıp 2 ye böldüm.
Tüm baharatları ve sıvıyağı ekledim ve yeterlice harmanladım.
Yağlı kağıt serdiğiniz borcam olur fırın tepsisi olur içine koyun .
180 de alt üst ayarda güzelce kızartıp pişirin.
Yoğurt , sarımsak ve dereotunu karıştırıp sosu hazırlayın.
Sarımsaklı yoğurtla servis edin ,inanılmaz lezzetli bişey oluyor benden söylemesi
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst