BRUH kufur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

BRUH küfür mü?​

Özellikle sosyal medyada kullanılan bruh kelimesini ne anlama geldiği merak ediliyor. Bu kelime İngilizce brother sözcüğü üzerinden türemiş bir ifadedir. İngilizcede brother ise, ‘Erkek kardeş,’ anlamına gelir. O yüzden daha çok kısaltılmış olarak bro ya da bruh biçiminde ele alınır ve dile getirilir.

Kanka BRUH ne demek?​

Bu kelimenin sözlük anlamı her ne kadar kardeş ve ağabey manasına gelse de daha çok sıkı dostlar arasında kullanılıyor. Kanka kelimesinin kısaltması olan Knk’nin popülerliğini yitirmesinden sonra Bruh kısaltması gençler arasında hızla yayıldı.
BRUH insan ne demek?
Genel olarak kardeşim, dostum anlamlarında kullanılan bruh kelimesi şaşkınlık durumu için de kullanılan argo bir kelimedir. Günlük hayatınızda karşınıza sıkça çıkan bruh kelimesi, İngilizce brother sözcüğü üzerinden türemiştir. İngilizce’de brother ise “erkek kardeş” anlamına gelir.

BRUH moment ne demek Sosyal Medya?​

Online oyunlarda ve sosyal medyada sıkça kullanılan bruh moment kalıbı “Utanç verici an, rezil durum” manasında kullanılır. Beğenilmeyen, küçümsenen hareketleri eleştirmek için, iğneleme ve hakaret maksadıyla kullanılır. Ayrıca klişeleşmiş içerikler barındıran paylaşımlar için de “bruh moment” yorumu yapılır.

BRUH moment Öyle bir andır ki ne demek?​

rezil, utanç verici durumlara ithafen kullanılan bir meme kalıbı.
Afield ne demek Sosyal Medya?
genelde hoşlanmadığın birşey için onu yediğini belirtirsin x i yedim gibi. anlaşılacağı üzere x yerine hoşlanmadığın herhangi birşey gelebilir. cevap olarak da karşındaki sana afied der. yani afied, x i yedim in cevabıdır. hatta bazen afied bal şeker gibi şeyler ile de uzatılabilir.

Salak küfür mü argo mu?​

Eskiden küfür olarak sayılan bazı kelimeler bugün günlük hayattaki sıradan sözcükler olarak anımsanmaktadır. Örneğin: Salak kelimesi 1980’li yıllara kadar en adi ve büyük bir küfür sayılırken şimdi günümüzde o kadar da etkili bir kelime değildir ve küfrün derecesi kişiden kişiye değişebilir.

Afied ne?​

genelde hoşlanmadığın birşey için onu yediğini belirtirsin x i yedim gibi. anlaşılacağı üzere x yerine hoşlanmadığın herhangi birşey gelebilir. cevap olarak da karşındaki sana afied der. yani afied, x i yedim in cevabıdır. hatta bazen afied bal şeker gibi şeyler ile de uzatılabilir. siktiriboktan z kuşağı jargonu.

Geri