Brownie Tanımı İçin Malzemeler
240 gram bitter çikolata
180 gram tereyağ
3 adet tam yumurta
2 adet yumurta sarısı
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı kakao
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilin
60 gram beyaz çikolata
Brownie Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağını eritip ocaktan alın ,içine bitter çikolataları koyarak homojen bir kıvam elde edin.
Ayrı bir kapta yumurta ve şekeri 5 dk çırpın, içine çikolata karışımını ekleyin çırpmaya devam edin.
Harcın içine un ,kakao ,vanilin ekleyerek spatula ile karıştırın.
Yağlı kağıt serilmiş borcama harcın yarısını dökün, içine beyaz çikolataları kırarak yayın ve geri kalan harcı üzerine dökün.
Daha sonra kalan beyaz çikolatalar ile üzerini süsleyin .
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35- 40 dk pişirin ve afiyet olsun .
Üzerine dondurma koyarak servis edebilirsiniz.
Brownie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
240 gram bitter çikolata
180 gram tereyağ
3 adet tam yumurta
2 adet yumurta sarısı
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı kakao
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilin
60 gram beyaz çikolata
Brownie Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağını eritip ocaktan alın ,içine bitter çikolataları koyarak homojen bir kıvam elde edin.
Ayrı bir kapta yumurta ve şekeri 5 dk çırpın, içine çikolata karışımını ekleyin çırpmaya devam edin.
Harcın içine un ,kakao ,vanilin ekleyerek spatula ile karıştırın.
Yağlı kağıt serilmiş borcama harcın yarısını dökün, içine beyaz çikolataları kırarak yayın ve geri kalan harcı üzerine dökün.
Daha sonra kalan beyaz çikolatalar ile üzerini süsleyin .
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35- 40 dk pişirin ve afiyet olsun .
Üzerine dondurma koyarak servis edebilirsiniz.
Brownie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı