Browni Tanımı İçin Malzemeler
3 adet yumurta
1 çay bardağı şeker
Yarım su bardağı un
250 gram çikolata
125 gram tereyağı
200 gr vişne
200 gram frambuaz
200 gram çakıl çikolata
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağını eritip, çikolatayı ekliyoruz.
Yumurta, şekeri çırpıyoruz.
Şeker eriyince çikolatalı karışım ve unu ekliyoruz.
Meyve ve çikolataları üzerine dağıtıp, 180 derecelik fırında, 15 dk pişiriyoruz.
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet yumurta
1 çay bardağı şeker
Yarım su bardağı un
250 gram çikolata
125 gram tereyağı
200 gr vişne
200 gram frambuaz
200 gram çakıl çikolata
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağını eritip, çikolatayı ekliyoruz.
Yumurta, şekeri çırpıyoruz.
Şeker eriyince çikolatalı karışım ve unu ekliyoruz.
Meyve ve çikolataları üzerine dağıtıp, 180 derecelik fırında, 15 dk pişiriyoruz.
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı