Browni Tanımı İçin Malzemeler
240 gram bitter çikolata
150 gram tereyağı ya da margarin
3 adet yumurta
1 paket vanilin
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı un
Üzeri için:
İsteğe bağlı olarak ceviz, fındık, beyaz çikolata, oreo, negro vb.
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak tereyağını eritip üzerine çikolataları ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
Ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
Ardından yumurta ve vanilini çırpıyoruz ve üzerine yavaş yavaş şekeri ekliyoruz.
Şekerle birlikte de çırpıp düzgünce karıştırdıktan sonra soğuyan çikolata ve tereyağı karışımını yumurtaların üzerine ekliyoruz.
Birbirine yeterlice karışana kadar çırpıyoruz.
Son olarak unu ekliyoruz.
Üzerini dilediğiniz üzere süsledikten sonra 180 derece fırında denetimli bir formda yaklaşık 20 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun.
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
240 gram bitter çikolata
150 gram tereyağı ya da margarin
3 adet yumurta
1 paket vanilin
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı un
Üzeri için:
İsteğe bağlı olarak ceviz, fındık, beyaz çikolata, oreo, negro vb.
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak tereyağını eritip üzerine çikolataları ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
Ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
Ardından yumurta ve vanilini çırpıyoruz ve üzerine yavaş yavaş şekeri ekliyoruz.
Şekerle birlikte de çırpıp düzgünce karıştırdıktan sonra soğuyan çikolata ve tereyağı karışımını yumurtaların üzerine ekliyoruz.
Birbirine yeterlice karışana kadar çırpıyoruz.
Son olarak unu ekliyoruz.
Üzerini dilediğiniz üzere süsledikten sonra 180 derece fırında denetimli bir formda yaklaşık 20 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun.
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı