Browni Tanımı İçin Malzemeler
3 adet yumurta
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
1 su bardağından bir parmak eksik un
1 paket vanilya
125 gram tereyağ
125 gram bitter çikolata
80 gram beyaz çikolata
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak tereyağını eritip çikolataları ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırıyoruz.
Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpıyoruz.
Soğumuş olan çikolatayı karışıma çikolatayı da ekleyerek karıştırıyoruz.
Un ve vanilyayı da ekleyerek homojen bir kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
Yağlı kağıt serili kabımıza karışımın yarısını döküyoruz ve ortasına beyaz çikolata yerleştirip kalan yarısını da ekliyoruz dilerseniz üzerine vişne ceviz de ekleyebilirsiniz.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafif nemli kalacak biçimde pişirin ben biraz ıslak bıraktım tercih size kalmış.
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet yumurta
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
1 su bardağından bir parmak eksik un
1 paket vanilya
125 gram tereyağ
125 gram bitter çikolata
80 gram beyaz çikolata
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak tereyağını eritip çikolataları ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırıyoruz.
Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpıyoruz.
Soğumuş olan çikolatayı karışıma çikolatayı da ekleyerek karıştırıyoruz.
Un ve vanilyayı da ekleyerek homojen bir kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
Yağlı kağıt serili kabımıza karışımın yarısını döküyoruz ve ortasına beyaz çikolata yerleştirip kalan yarısını da ekliyoruz dilerseniz üzerine vişne ceviz de ekleyebilirsiniz.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafif nemli kalacak biçimde pişirin ben biraz ıslak bıraktım tercih size kalmış.
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı