- Konu Yazar
- #1
Browni Tanımı Tam Ölçülü İçin Malzemeler
200 gr çikolata (ben 100 gr bitter 100 gr sütlü kullandım)
100 gr tereyağ (yaklaşık 2 yemek kaşığı)
2 adet yumurta
Yarım su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı kakao
Yarım su bardağı ceviz içi
Browni Tanımı Tam Ölçülü Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce yağı ve çikolataları bir tavada eritin.
Yumurta ve şekeri farklı bir kapta mikserle çırpın içine erittiğiniz çikolata ve yağ karışımını dökün,mikserden geçirin.
En son unu vanilyayı kakaolu ve cevizi ekleyip tahta kaşıkla yahut spatulayla karıştırın.
Yağlı kağıt serilmiş küçük uzunluk borcama dökün.
180 derecede 25 dk pişirin kabuk bağlayıp çatladın mı pişmiş demektir fırından alın dilimleyin servise hazır.
Browni Tanımı Tam Ölçülü Fotoğraflı Yapılışı
200 gr çikolata (ben 100 gr bitter 100 gr sütlü kullandım)
100 gr tereyağ (yaklaşık 2 yemek kaşığı)
2 adet yumurta
Yarım su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı kakao
Yarım su bardağı ceviz içi
Browni Tanımı Tam Ölçülü Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce yağı ve çikolataları bir tavada eritin.
Yumurta ve şekeri farklı bir kapta mikserle çırpın içine erittiğiniz çikolata ve yağ karışımını dökün,mikserden geçirin.
En son unu vanilyayı kakaolu ve cevizi ekleyip tahta kaşıkla yahut spatulayla karıştırın.
Yağlı kağıt serilmiş küçük uzunluk borcama dökün.
180 derecede 25 dk pişirin kabuk bağlayıp çatladın mı pişmiş demektir fırından alın dilimleyin servise hazır.
Browni Tanımı Tam Ölçülü Fotoğraflı Yapılışı