AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Brother dikis makinesi kimin?

Editör

Yeni Üye

Brother dikiş makinesi kimin?​

Brother Industries Ltd. Japonya merkezlidir. 40’tan fazla ülke ve bölgede 17 üretim tesisi ve satış şirketlerine sahiptir.

Brother marka hangi ülkenin?​

Önce Müşteri’ yaklaşımına odaklanan ev ve iş tipi BT çevre birimlerinde lider olan Brother Grup (merkezi Nagoya, Japonya), şirketin yenilikçi teknolojik çözümler, özel müşteri hizmetleri ve üstün ürün kalitesi sunmada 100. yılını kutladı.

Brother dikiş makinesi nere malı?​

Brother dikiş makinesi nere malı?
Brother Dikiş Makinesi Fiyatları Brother markası, 1908 yılında kurulmuş olan bir Japon firmasıdır.

Juki dikiş makinesi nerede üretiliyor?​

Juki dikiş makinesi nerede üretiliyor?
Juki, 1938 yılında kurulan JUKI Corporation bünyesindeki endüstriyel ve ev tipi dikiş makineleri, SMT montaj çözümleri ve sistemleri markasıdır. JUKI Corporation Japonya merkezlidir. Japonya, Çin ve Vietnam’da üretim tesislerine sahiptir ve ürünlerini yaklaşık 170 ülkeye pazarlamaktadır.

Bindallı dikiş makinası hangi ülkenin?​

BBindallı Dikiş Makineleri İran’da yılda 300 000 adetlik üretim kapasitesine sahip fabrikamızda Alman Teknolojisi ile üretilmektedir. Son 5 yılda üretilen makine adeti 900 000 dir. Fabrikada çalışan sayısı 700 dür.

Janome Dikiş Makinası hangi ülkenin?​

İlk olarak 1921 yılında Pine Sewing Machine (Pine Dikiş Makineleri) adıyla kurulmuş ve 1936 yılında Japonya’da Koganei Fabrikası ile seri olarak dikiş makinesi üretimine başlamıştır. 1954 yılında firma adının JANOME olarak değiştirilmesi efsane markanın başlangıcı olmuştur.

Janome hangi ülkenin markası?​

Janome hangi ülkenin markası?
Janome; mekanik, elektronik ve bilgisayarlı ev tipi dikiş makineleri üretmektedir. Janome Sewing Machine Co., Ltd. Japonya merkezlidir. Japonya, Tayvan ve Tayland fabrikaları vardır.

Siruba Dikiş Makinası nerede üretiliyor?​

Siruba Dikiş Makinası nerede üretiliyor?
Co., Ltd. Tayvan merkezlidir ve ürünlerini Tayvan’da üretmektedir.

Juki kime ait?​

japondur. dikiş makinecisi bilirdim bunları sadece, herifler smt’ciymiş bir de ya la? türkiye’nin gururu olan konfeksiyon sanayi markası.

Juki makine fiyatları ne kadar?​

En Popüler Juki Dikiş Makineleri
- Juki DDL-8700-7 Düz Elektronik Dikiş Makinesi10.073,05 TL1 satıcı
- JUKI MO-735 EV TİPİ OVERLOK MAKİNASI7.603,80 TL2 satıcı, en ucuz 7.603 TL.

Singer hangi ülkeye ait?​

Singer hangi ülkeye ait?
Singer Corporation, ABD merkezli dikiş makineleri üreticisidir. Şirket 1851 yılında I. M. Singer & Co. adıyla kurulmuş olup 1865’te Singer Manufacturing Company ve 1963’te Singer Corporation adını almıştır. Şirketin ilk büyük fabrikası 1863 yılında Elizabeth’te inşa edildi.

Brother Industries Ltd., Japonya merkezli bir şirkettir ve dünya çapında 40'tan fazla ülke ve bölgede faaliyet göstermektedir. 17 üretim tesisi ve satış şirketine sahiptir. Brother markası, ev ve iş tipi bilgi teknolojisi çevre birimlerinde liderdir ve müşteri odaklı yaklaşımı ile öne çıkmaktadır. Şirket, yenilikçi teknolojik çözümler, özel müşteri hizmetleri ve üstün ürün kalitesi ile tanınmaktadır.

Brother dikiş makineleri Japonya menşeili olup, 1908 yılında kurulan Brother firmasının ürünleri arasında yer almaktadır. Brother dikiş makineleri geniş bir ürün yelpazesine sahip olup, kaliteli ve dayanıklı makineler olarak bilinmektedir.

Juki Corporation ise 1938 yılında kurulmuş bir şirkettir. Endüstriyel ve ev tipi dikiş makineleri, SMT montaj çözümleri ve sistemleri gibi ürünler sunmaktadır. Juki'nin merkezi Japonya'da bulunmaktadır ve üretim tesisleri Japonya, Çin ve Vietnam'da yer almaktadır. Juki, yaklaşık 170 ülkeye ürünlerini pazarlamaktadır.

Bindallı Dikiş Makineleri ise İran'da üretilmektedir. Alman teknolojisi ile üretilen bindallı dikiş makineleri, yılda 300.000 adetten fazla üretim kapasitesine sahiptir. Fabrikalarında yaklaşık 700 çalışan bulunmaktadır.

Janome dikiş makinaları Japonya merkezli bir markadır. Pine Sewing Machine olarak başlayan serüveni, 1936 yılında Japonya'da seri üretime başlamasıyla devam etmiştir. 1954 yılında marka adını JANOME olarak değiştirmiştir. Mekanik, elektronik ve bilgisayarlı ev tipi dikiş makineleri üreten Janome, Japonya, Tayvan ve Tayland'da fabrikalara sahiptir.

Siruba Corporation ise Tayvan merkezli bir şirkettir ve ürünlerini Tayvan'da üretmektedir. Juki ise Japonya'ya ait bir markadır ve dikiş makineleri alanında önemli bir oyuncudur. Ayrıca Juki'nin smt montaj çözümleri ve sistemleri gibi ürünleri de bulunmaktadır.

Singer Corporation ise Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir dikiş makinesi üreticisidir. Şirketin kökenleri 1851 yılına dayanmaktadır ve uzun bir geçmişe sahiptir. Singer, dikiş makinelerinin yanı sıra diğer ev tekstili ürünlerini de üretmektedir.

Geri