- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Broşür nedir ne amaçla kullanılır?
Broşür, tanıtım amacı taşıyan, renkli olarak hazırlanan tanıtım kitapçığı. Bir, iki, üç sayfa ya da akordeon kırımlı olabilir. Çoğunlukla turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği yerlerde ve danışma masalarında bulunur.Bir broşür nasıl hazırlanır?
Peki etkili broşür nasıl hazırlanır?- Görsellik Önemli.
- Doğru Ebatı Seçin.
- Tanıtımını yapacağınız içeriğin ne olduğuna göre değişmekle birlikte her içerik herhangi bir ebata basılmaz.
- Kırımlı Broşürler Tercih Edin.
- İçeriğe Dikkat!
- Kurumsal Kimlik Ögeleri Olmalı
Broşür nasıl hazırlanır adım adım?
Broşür Nasıl Hazırlanır? Tasarımdan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler
- Marka kimliği.
- Hedef müşteri kitlesi.
- Verilmek istenen mesaj.
- Başarı kıstasları
- Bütçe.
- Okur odaklı tasarım.
- Broşür stili.
- Broşürde kullanılcak metin ve görseller.
Iyi bir broşür nasıl olmalı?
İyi Hazırlanmış Bir Broşürde Olması Gereken 5 Özellik- 1- Verilmek İstenen Ana Mesaj Ana Kapakta Belirtilmelidir.
- 2- Görsel Dikkat Çekici Olmalıdır.
- 3- Anlaşılır ve Kolay Okunmalıdır.
- 4- Renk Uyumuna Dikkat Edilmelidir.
- 5- Kâğıt Kalitesine Dikkat Edilmelidir.
Broşür hastalığı nedir?
Hastalığın belirtileri genel olarak virüsün bulaşmasından bir ila üç gün sonra ortaya çıkar ve şu tür belirtiler ani olarak baş gösterebilir: ateş • baş ağrısı • kas ve eklem ağrıları • boğaz ağrısı • öksürük • burunda akıntı ve tıkanıklık • şiddetli yorgunluk. Çoğu kimseler bir hafta içinde iyileşirler.Broşür ne demek TDK?
Türk Dil Kurumu’na göre Broşür kelimesinin anlamı: Kitapçık.
Word için şablonlar sayfasına gidersiniz. Kategoriler listesinde broşür’e tıklayın….Çevrimiçi paylaşmak için bağlantı gönderin:
- Ekranın üst kısmındaki Paylaş’a tıklayın.
- Paylaş’ın altında Bağlantı Al’a tıklayın.
- Bir seçenek belirleyin’in altında Yalnızca görüntüleme’ye tıklayın.
- Bağlantı Oluştur’a tıklayın.
Hazırlanacak Olan Broşürün Yapısının Önemi. Broşürler sabit bir yapısı olmamakla beraber genellikle A4 boyutunda, 1 ya da 2 kırımlı olarak tasarlanır. A4 boyutunun yanı sıra A5 boyutu en sık kullanılan boyuttur. A5 boyutunda hazırlanan broşürler genellikle tek sayfa olur yani kırımı yoktur.
Broşür bastırmak ne kadar?
A4 Ebat Tek Taraflı Broşür Baskı Fiyatları
Broşür dağıtmak ne kadar etkili?
Yapılan araştırmalara göre el ilanı ve broşürlerin yanlış lokasyonlarda dağıtılması, bu ürünlerin başarısını %40 oranında düşürüyor.Bulaşıcı hastalıklar nelerdir?
Belli başlı bulaşıcı hastalıklar: Covid-19 Belsoğukluğu, Bruselloz, Çiçek hastalığı, Difteri, Dizanteri (amipli veya basilli), Grip, Hepatit, Kızamık, Kolera, Menenjit, Psittakoz, Sıtma, Suçiçeği, Tetanos, Tularemi, Tüberküloz, Uyku hastalığı, Zatürre, Tifo, Tifüs.Bulaşıcı hastalıklar ve korunma yolları nelerdir?
Bulaşıcı hastalıkların yayılmasını engellemek için öksürürken ve hapşırırken ağız kapatılmalıdır. Gıdalar olabildiğince taze tüketilmeli, meyve ve sebzeler tüketilmeden önce bol su ile yıkanmalıdır. Şüpheli cinsel temastan uzak durulmalı ve korunma yöntemleri kullanılmalıdır.