AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Brisa ne yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Brisa ne yapar?​

Brisa Türkiye’nin lider, Avrupa’nın altıncı büyük lastik üreticisidir. Müşteri mutluluğunu esas alan Toplam Kalite Yönetimi (TKY) anlayışı ile bugüne kadar uluslararası alanda kabul gören pek çok başarılı sonuca imza atan Brisa, geleceğini iş mükemmeliği üzerine inşa etmeyi sürdürmektedir.
Brisa ne zaman kuruldu?
1974Brisa / Kuruluş

OSAT ne demek?​

OSAT Bir seferde bir adım anlamına gelir.
Brisa kaç dönüm?
Brisa için yeni fabrika, sahip olduğu ileri teknoloji ve donanımın ötesinde, yeni bir yönetim, üretim ve kalite anlayışının da simgesi oldu. 1997’de gerçekleştirilen radyalizasyon yatırımı ile Brisa üretim tesisleri, 260.000 metrekare kapalı alana ulaştı.

Brisa ne üretiyor?​

Bugün Avrupa’nın yedinci büyük lastik üreticisi konumunda olan Brisa, İzmit’te bulunan 361.000 m²’lik kapalı alana sahip üretim tesislerinde, Bridgestone ve Lassa markalarıyla otomobil, hafif ticari araç, otobüs, kamyon, traktör, iş makineleri için, emniyet ve kalite standartlarından ödün vermeyen 600’ü aşkın çeşitte …
Brisa nasıl bir firma?
BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone ile Sabancı Holding’in ortak kuruluşu olan Brisa, Türkiye lastik endüstrisinin lideridir. Brisa’nın kökleri, Sabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 yılında kurulan Lassa ile atılmıştır.

Lassa lastik ne zaman kuruldu?​

1974Lassa / Kuruluş tarihi
Brisa lastik kimin?
Brisa 1974 yılında Sabancı Holding ortaklarının girişimiyle Lassa adıyla kurulan, 1988 yılında ise Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation ortaklığının ardından Brisa adını alan şirket, uluslararası lastik ve kaplama sektöründe faaliyet göstermektedir.

Brisa Ne fabrikası?​

Lastik devi Brisa, 300 milyon dolar yatırımla Aksaray’da inşa ettiği akıllı fabrikası ile katma değerli üretim ve teknolojide cesaretle yol alıyor. Brisa, İzmit Fabrikası, Aksaray’da üretime başlayan ikinci fabrikası ve Türkiye genelindeki bayi ağı ile 60.000 kişiye iş ve aş sağlıyor.
Lassa fabrikası hangi şehirde?
Lassa Teknolojiyle yarışıyor. Lassa Yarış Lastikleri, Türk mühendislerinin çalışmaları sonucunda İzmit’te özel olarak üretiliyor, 2005’den beri Türkiye’nin tüm parkurlarındaki yarışlarda kullanılıyor.

Lassa lastik hangi ülkenin malı?​

Lassa, 1974 yılında Sabancı ve ortakları tarafından kurulan lastik markasıdır. 1978 yılında üretime başladıktan tam on yıl sonra, Japon şirketi Bridgestone Corporation’la ortaklık kurarak Brisa adını almıştır.
Lassa’nın sahibi kim?

Geri