AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bridgestone kislik lastik nasil?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Bridgestone kışlık lastik nasıl?​

karlı zeminde gayet iyi, soğuk kuru zeminde iyi, ıslak zeminde eh işte yol tutan lastiktir. ıslak zemin test sonuçlarını incelemedim, onun yerine yeterince kullandığımı düşünüyorum. on yıldır, her kış bir set lastik takıp 50.000 kilometre kullanırım.

Bridgestone Kış lastik üretim tarihi nerede yazar?​

Yine lastiğin dış yüzeyinde DOT yazısını bulmanız gerekir. Ancak diğer lastiklerin aksine 4 haneli değil d e 8 haneli bir sayı göreceksiniz. Bu sayının son 4 hanesi sırasıyla üretim haftası ve yılını ifade eder. Aynı şekilde Bridgestone marka lastik üretim tarihini de bu şekilde öğrenebilirsiniz.
Bridgestone Ecopia nasıl bir lastik?​
Bridgestone Pişmanlıktır Bridgestone Ecopia lastik aldım 1 ay önce arabam 2013 Opel Astra 1500 lira falan tuttu, çok kötü bir lastik yol tutuşu güzel fakat ses çok sanki ralli yapıyorsun fren hiç yok fren mesafesi bayağı arttı tutmuyor lastikler kızaklıyor, sürüklüyor resmen kazaya sebebiyet resmen.

Lastikte üretim tarihi nerede yazar?​

Lastikte üretim tarihi nerede yazar?
Lastik Üretim Tarihi Nerede Yazar? Lastik tarihini öğrenmek için yapmanız gereken lastiğin yan tarafında yani yanağında DOT ile başlayan koda bakmak. Bu kodun son 4 hanesi lastik tarihini göstermektedir. Üretim tarihi 4 rakamdan oluşur.

4 mevsim lastik ceza yer mi?​

4 mevsim lastik ceza yer mi?
Eğer ceza yemek istemiyorsanız; evet teknik olarak dört mevsim lastik, kış latiği yerine geçer. Eğer iki farklı lastik tipinden aynı performansı bekliyorsanız; hayır geçmez.

Bridgestone Turanza nasıl bir lastik?​

pirelli p6’dan sonra ilaç gibi gelmiş lastiktir. pirelli’ye oranla kesinlikle daha sessiz ve daha konforlu. viraj performansı da pirelli’den iyi. lakin pirelli’nin ömrü uzun oldu, bakalım er300 kaç km yol yapacak.

Bridgestone lastik hangi ülkenin malı?​

Bridgestone Corporation (株式会社ブリヂストン Kabushiki-gaisha Burijisuton) 1931 yılında Shojiro Ishibashi (石橋正二郎 Ishibashi Shōjirō) tarafından Japonya’da kurulmuş uluslararası lastik firmasıdır.
Ecopia nedir?​
Ecopia EP150 “Çevrecilik” ve “Güvenlik” performanslarını inovatif bir biçimde birleştirerek zorlu bir hedefi gerçekleştiren çevre dostu emniyet lastiğidir.

Kış lastiği en iyi marka hangisi?​

Kış lastiği en iyi marka hangisi?
2019 ve 2018 yılı en iyi kış lastiği, yapılan testlerin çoğunda aldıkları birincilikler ile GoodYear UltraGrip Performance+ ve Continental WinterContact TS 860 oluyor.

205 55 R16 kış lastiği hangi marka?​

205 55 R16 kış lastiği hangi marka?
Autobild 2016 205 55 R16 lastik ebatıyla yapılan testte dünya markası rakipleri olan Hankook Ventus Prime3 K125, Goodyear Efficient Grip Performance, Dunlop Sport BluResponse, Bridgestone Turanza T001, Continental ContiPremiumContact 5 ve Michelin Primacy 3 lastik markalarını geride bırakarak Pirelli Cinturato P7 Blue …

En iyi kış lastiği hangisi 2022?​

En iyi kış lastikleri (testlere göre)
# | İsim | Puanlamamız
1 | Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 | 89.1% 79.2% 85.3% 84.8%
2 | Michelin Pilot Alpin 5 | 74.2% 93.5% 88.1% 74.6%
3 | Vredestein Wintrac Pro | 87.7% 76.9% 84.7% 73.1%
4 | Dunlop Winter Sport 5 SUV | 93.8% 73.6% 90.2% 70.8%

Bridgestone Blizzak nerede üretiliyor?​

Zorlu kış mevsiminde şartlar ne olursa olsun yüksek performans ve emniyet sağlamak üzere geliştirilen kış lastiği Blizzak LM005, Türkiye pazarı için Brisa’nın İzmit fabrikasında üretiliyor.
Petlasın en iyi kış lastiği hangisi?​
Petlas Snowmaster W651 Listemizin öne çıkan modelleri arasın da yine Türkiye’de üretilmekte Petlas’ın Snowmaster W651 lastiği var. Yüksek bir manevra kabiliyeti sunan bu lastik modeli oldukça başarılı bir performans değerlerine sahip.

Karda hangi tip lastik iyi tutar?​

Karda hangi tip lastik iyi tutar?
Kısa boy ve geniş lastik daha dayanıklıdır. Özellikle de dönüşlerde daha iyi kavrar. Kar örtüsünde giderken geniş lastik daha iyi dönüş sağlar. Çamurda ve derin karlı yolda kolay kayabilir.

205 55 R16 hangi marka lastik?​

205 55 R16 hangi marka lastik?
Continental PremiumContact 6 205/55 R16 91V Yaz Lastiği. Starmaxx Naturen ST562 205/55 R16 91H Yaz Lastiği. Michelin Primacy 4 205/55 R16 91V Yaz Lastiği. Goodyear Eagle Sport 205/55 R16 91V Yaz Lastiği.

Good Year mi Continental mi?​

İkisi de güzel kaliteli lastikler. Test değerleri ve kullanıcı yorumlarına göre ise goodyear daha çok tercih ediliyor. en sessiz db değeri var. İkisi de güzel kaliteli lastikler.

Petlas mı Lassa mı?​

Lassa sert bir lastikti ama çok uzun ömürlüydü,dişleri aşınmıyordu.Petlas daha yumuşak ve konforlu,iki lastik de kış sezonunda karda işimi gördü,ancak fiyatları birbirine yakınsa Lassa’yı tavsiye ederim,daha eski ve daha kaliteli bir marka. Petlas kullanmadım ama Lassa gerçekten çok dayanıklı.
Turanza T005 ne demek?​
Bridgestone Turanza T005, zorlu yol koşullarında üst düzey kontrol sunmak için tasarlanmıştır. Yağışlı günlerde dahi Bridgestone ürünleri arasında, kendi sınıfının en iyi fren ve viraj performansını sergilemektedir.

Bridgestone LM005 nerede üretiliyor?​

Bridgestone LM005 nerede üretiliyor?

Bir Bridgestone LM005 lastiğinin nerede üretildiğini öğrenmek istiyorsanız, genellikle bu bilgi lastiğin üzerinde yer alan DOT koduyla anlaşılabilir. Bridgestone LM005 kış lastiği Türkiye pazarı için Brisa'nın İzmit fabrikasında üretilmektedir. Bu bilgi, Türkiye'deki üretim yeri hakkında size bilgi verir.

Eğer Bridgestone LM005 lastiğinin üretim yeri hakkında daha ayrıntılı bilgiye ihtiyacınız varsa, Bridgestone resmi web sitesi veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek doğrudan üretim yeri hakkında bilgi alabilirsiniz. Bridgestone genellikle ürünlerinin üretim yerleri hakkında şeffaf bir şekilde bilgi vermektedir.

Geri