AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bp kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bp kime ait?​

BP plc (LSE: BP, NYSE: BP) Britanyalı enerji şirketi ve çok uluslu petrol şirketidir. Merkezi Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’dadır. Şirket dünyadaki en büyük özel enerji şirketlerinden biridir ve dünyanın en büyük altı enerji şirketi arasındadır. 1908 yılında Anglo-Persian Oil Company olarak kurulmuştur.

Bp Türkiye’den çıkıyor mu?​

BP, Türkiye’deki akaryakıt dağıtım sektöründen çekilmeyecek Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı ve TANAP gibi global stratejik yatırımlar var. Bu sebeple BP Türkiye’de akaryakıt dağıtım sektöründen çekilmeyecek” ifadelerini kullandı.
Castrol mu bp mi?
Castrol birçok dalda otomotiv yağları üreten bir marka. BP Şirketler grubunun bir parçası olan Castrol; 19 Mart 1899’da Charles “Cheers” Wakefield tarafından İngiltere’de kuruldu.
Bp Türkiye distribütörü kim?
Bilginler A.Ş. — BP Akaryakıt ve Marka Distribütörlüğü

OPET Türk malı mı?​

Opet adıyla bilinen marka Türkiye’ye ait olan bir petrol istasyonları şirketi olarak ifade edilmektedir. Opet Nerede Üretiliyor? Opet firması, üretimini İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirmektedir.

Bp hangi firma ile birleşti?​

BP’nin eski CEO’su Tony Hayward’ın ortak olduğu İngiliz petrol şirketi Vallares , Çukurova Grubu ve Mehmet Sepil’in ortak olduğu ve ağırlıklı olarak Kuzey Irak’ta petrol arama ve üretim alanında faaliyet gösteren Genel Enerji ile birleştiğini ve yeni şirketin adının Genel Energy Plc olacağını açıkladı.
Castrol hangi petrol satar?
Castrol Madeni Yağları Aytemiz İstasyonlarında.
Bilginler AŞ kimin?
Bilgin ailesi, 1980 yılında Selahattin Bilgin ve Ortakları Akaryakıt ve Nakliyat Ltd. Şirketi’ni kurarak, Hasköy, Pursaklar, Kırıkkale Köprübaşı Mevkii’ nde bulunan Mobil benzin istasyonlarını Koç Ailesi’ne ait Akyak Şirketi’nden kiralayarak akaryakıt sektöründe iş hayatına başlamıştır.

BP hangi firma ile birleşti?​

Geri