Bozuk flash bellek nasil tamir edilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bozuk flash bellek nasıl tamir edilir?​

Mantıksal Bozulan USB Flash Bellekten Dosya Kurtarma
- Adım 1: SD kartı PC’ye takın. SD kartı bir kart okuyucuya takın ve kart okuyucuyu SD kartınızla birlikte sağlıklı çalışan bir bilgisayara takın.
- Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın.
- Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın.

USB erişim engellendi nasıl kaldırılır?​

Erişilemez aygıta – dahili/harici hard disk, USB veya SD kart vb. sağ tıklayın ve “Biçimlendir”i seçin. Erişilemez aygıtlarda dosya sistemini, etiket adını sıfırlayın ve “Başla”ya tıklayın. Erişilemez aygıtları fabrika ayarlarına döndürmek ve “Erişim Engellendi” hatasını çözmek için TAMAM’a tıklayın.
Çoğu kullanıcı USB belleğinin artık miadını doldurduğunu düşünüp gözden çıkarsa da, dosyalarınızdan ve cihazınızdan vazgeçmeden önce bazı yöntemler uygulayabilirsiniz. Bu sorunun birden fazla sebebi olabilir. USB girişiniz arızalanmış, bellekte bazı bölümler bozulmuş veya sürücü problemi çıkmış olabilir.
USB erişim izni nasıl verilir?
USB depolama aygıtında kullanıcıların klasör erişim kısıtlamalarını konfigüre etmek için, ‘Sistem Ayarları’ menüsünde bulunan ‘Bileşen Seçenekleri’ butonu tıklanarak ‘Klasör izinleri kontrolü’ bileşeni kurulmalıdır….Aşağıdaki erişim izinleri seçilebilir:
- Erişim engellendi;
- Sadece okuma;
- Okuma & Yazma;
USB portları nasıl kapatılır?
Usb Port kapatmak için komut Farklı Kaydet diyerek Dosya Adı kısmına : usb-port-kapama.reg yazıp Kaydediyoruz.

USB bellek neden okumuyor?​

USB bilgisayar tarafından tanınmıyorsa en sık karşılaşılan sorunlar, USB belleğin hatalı yanlış dosya sistemine sahip olması, harici USB disklerde bağlantı kablosunun arızalanması, USB portun bozulmasıdır. (ölü USB port). Aynı şekilde sürücü sorunları, hatalı eksik USB sürücüler USB tanımama sorununa yol açar.

Geri