AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Boyle ayrilik olmaz kim soyluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Böyle ayrılık olmaz kim söylüyor?​

Beni Hatırla – ZEKİ MÜREN & MUAZZEZ ABACI – BÖYLE AYRILIK OLMAZ | Facebook.

Böyle ayrılık olmaz ilk kim söyledi?​

“Böyle Ayrılık Olmaz”, sözleri ve müziği Adnan Ergil’e aittir. Şarkı 90’lı yıllara damga vurmuş, Türkiye’de birçok sanatçı tarafından seslendirilmiştir.
Ethem Adnan ErgilBöyle Ayrılık Olmaz / Söz yazarı
Kolpa Böyle Ayrılık Olmaz ne zaman çıktı?
2011Böyle Ayrılık Olmaz / Çıkış tarihi
Hani verdiğin sözler kim yazdı?

Nilüfer şarkısını ilk kim söyledi?​

Müslüm Gürses’in 15 Nisan 2006`da Pasaj Müzik’ten Aşk Tesadüfleri Sever albümündeki, sözlerini Murathan Mungan’ın yazdığı, müziği Sunay Özgür’ün yaptığı şarkıdır. Ayrıca Zeynep Casalini’nin 25 Kasım 2007 tarihinde çıkarttığı single’nin adıdır.

Hani ellerin nerde kimin şarkısı?​

KolpaBöyle Ayrılık Olmaz / Sanatçı
2015Dünya Dönüyor / Çıkış tarihi
Zamanın eli değdi bize ne demek?
Bugünde yaşayıp ama geriye doğru ilerlemek konusunda inatçı olanların da bu nefessiz kalma halinin, iki zaman arasında yaşadıkları gerilimin de alegorisi bu.
Dünya Dönüyor sen ne dersen de ne zaman çıktı?
Dünya Dönüyor, sözleri ve müziği Tuğrul Dağcı’ya ait Nilüfer’in 1973 yılında seslendirdiği şarkı.

Nilüfer Son Arzum kaç yılında çıktı?​

1998 Şubat’ında, 70’li yıllarda söylemiş olduğu hit şarkıları, bir “best of” olan “Yeniden Yetmişe” adlı albümde topladı. Bu albümde 13 Nilüfer hiti vardı. Bu hitlerin arasında “Dünya Dönüyor”, “Başıma Gelenler”, “Kim Arar Seni”, “Ağlıyorum Yine”, “Son Arzum” gibi klasikler vardı.

Bana beni geri ver kim söylüyor?​

Kırmızı Oda son bölümünde Müslüm Gürses’in Nilüfer adlı şarkısı herkesi duygulandırdı. Bana beni geri ver, Bir şansım olsun Müslüm Gürses şarkı sözleri haberimizde.
ilk düzenlemesi nilüfer’in 1974 tarihli ilk albümünde şanar yurdatapan düzenlemesiyle yer alan bu şarkının söz ve müziği tuğrul dağcı’ya aittir.
Nilüfer memleketi neresi?
CihangirNilüfer / Doğum yeri