AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Boydak Holding kime satildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Boydak Holding kime satıldı?​

Boydak Holding TMSF’ye devredildi Boydak Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredildi.

Boydak Holding sahibi kimdir?​

Erciyes Anadolu Holding
Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi. Türkiye’nin en çok satan yatak markası Yataş’ın sahibi Yavuz Altop, markanın doğuşundan bugünlere kadar olan başarı hikayesini Patron Katı’na anlattı.
Bambi yatakların sahibi kimdir?
2009 yılından bu yana Mobilya sektöründe faaliyetini sürdüren Yaşar Gören’in Sahibi olduğu Şah Mobilya, 2017 yılındaki atılımlarını ‘BAMBİ’ ile taçlandırdı.
Boydak Holding kaç çalışanı var?
Gülal, holding çalışan sayısı hakkında da, “13 bin 240 çalışanımız vardı. Bugün 12 bin 232 çalışan sayımız var.

Bellona FETÖ nün mü?​

Bellona, 1995 yılında Boydak Holding’in kurmuş olduğu mobilya markasıdır. Kardeş mobilya şirketleri İstikbal ve Mondi’dir. Boydak Holding’in FETÖ ile iltisakı sebebiyle kayyum atanmış ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu şirkete el koymuştur.

Mustafa Boydak kaç çocuğu var?​

Boydak, bu görevinin yanı sıra Türkiye Finans Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanlığı’nı yürütmektedir. 1998 yılından bu yana Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) üyesi olan Mustafa Boydak, evli ve 5 çocuk babasıdır.
Yataş’ı Muammer Öztaşkın’ın babası Mehmet Öztaşkın ile kurduklarını ve aynı zamanda teyze çocukları olduklarını kaydeden Altop, “Mehmet Öztaşkın, 1991 yılında kalp krizinden öldü. O zaman Muammer ortaokula gidiyordu. Çocuklarını okutup, Amerika’ya gönderdik. Orada 5 yıl eğitim görmesini sağladık.
Hacı Nuri Öztaşkın kimdir?
Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. Ayrıca 2013 yılından bu yana Yataş Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini üstlenen Nuri ÖZTAŞKIN, 2016 yılından bu yana Yataş Grup CEO görevini yürütmektedir. 2017-2018 yılları arasında MOSDER Başkanlığını da yapmış olan Nuri ÖZTAŞKIN, evli ve iki çocuk sahibidir.
Adem Çetmen kimdir?
Motor sporlarıyla uzun yıllardır ilgilenen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Çetmen, Kepez Belediyesi ve Kepez Otomobil ve Motor Sporları Derneği işbirliğince düzenlenen oto drag yarışlarında kendi Türkiye rekorunu yeniledi.

Bambi Ayakkabı sahibi kim?​

Bir tasarımcıya yılda 50 – 60 bin dolar ödeyen firmalar da bulunuyor. 40 yıldır faaliyet gösteren Bambi, 1997 yılından beri İtalyan tasarımcı Paulo Fabia ile çalışıyor. Şirketin ortaklarından Oğuz Arat sektörde İtalyan tasarımcılara yoğun bir talep olduğunu söylüyor.

Boydak Holding e ne oldu?​

Holding, daha sonra Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada, 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’nin kararıyla TMSF’ye devredildi. O dönemden itibaren TMSF tarafından yöneltilen holdingde isim değişikliğine gidildi. Holdingin yeni ismi, Erciyes Anadolu Holding oldu.
Ağır Ceza Mahkemesince 12 Temmuz 2018’de görülen karar duruşmasında, eski Boydak Holding üst yöneticisi Memduh Boydak’a “silahlı terör örgütü yöneticiliği” suçundan 18 yıl, holdingin eski yöneticileri Mustafa, Bekir, Erol ve İlyas Boydak ile Murat Bozdağ’a “silahlı terör örgütü üyeliği” suçundan 7 yıl 6 ay, holdingin …
Bellona devlete geçti mi?
Boydak Holding’e kayyum atandı
Bellona üretim yeri neresi?
1995 yılında Kayseri’de kurulan Bellona, üretime 1996 yılında başlamıştır. Kendi öz kaynaklarından yaptığı yatırımlarla sürekli büyüyen Bellona, halen faaliyetlerini 117.000 m2 açık, 233.000 m2 kapalı toplam 350.000 m2 alanda sürdürmektedir.

Geri