AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Boron temiz yikiyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Boron temiz yıkıyor mu?​

Doğal mineralden üretilen bir temizlik deterjanı olduğu için fosfat ya da petrol türevi gibi zararlı kimyasallar içermez. Dolayısıyla anti alerjik Boron temizlik ürünü ile yıkanan kıyafetler, doğal yollarla hijyene kavuşur.
Boron nasıl temizliyor?
Makine çamaşırın hareket etmesini engelleyecek kadar aşırı dolu ise zaten hiç bir deterjan işe yaramaz. Son olarak bu ürünü ilk kez kullanacak olanlar çamaşır makinesi gözüne boron koyup, 40 derecede boş çalıştırsın çünkü makineyi temizliyor. İlk kullanımda çamaşır yıkarsanız makine içindeki artıklar çamaşıra yapışır.

Boron doğal mi?​

BORON; yüksek miktarda bor içeren doğal mineralli bir temizlik ürünüdür.
Bor madeni temizlik için kullanılır mı?
Bor bileşikleri doğal bir temizlik maddesi olup 1800’lü yıllardan beri kullanılmaktadır. Yeryüzünden çıkarılan bor madeninden kimyasal bir işleme maruz kalmadan sadece fiziksel bir işlem sonucu boraks ürünü elde edilmektedir.

Borline doğal mı?​

Ülkemizin doğal kaynağı bor’dan üretilen borline sıvı bulaşık deterjanı mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak. Yağ gibi mutfakta sizi zorlayan tüm lekelerde hızlı ve hijyenik bir çözüm olarak sizlere sunulan bulaşık deterjanımız tamamen türk mühendislerimiz tarafından yerli kaynaklarımızla üretilmiştir.
BORON Firması kime ait?
Dünyanın bor üreticisi lideri olan Eti Maden tarafından piyasaya sürülen Boron, bor madeninden Türkiye’ye temizlik ürünü sloganıyla yola çıktı. Dünya bor pazar lideri Eti Maden, yerli ve milli yeni temizlik ürünü BORON’u piyasaya sürdü.

BORON deterjan organik mi?​

Artık bütün dünyada organik olana, doğal olana, çevre ve insan dostu ürünlere doğru bir yöneliş söz konusu. Geliştirilen ar-ge çalışmalarıyla ETİ Maden tarafından üretilen BORON temizlik ürünü, doğal minerallerden oluşan bileşimi ile geleneksel temizlik ürünlerinden ayrışıyor. BORON yerli ve milli bir ürün.
Bor temizlikte nasıl kullanılır?
Devlete ait Eti Maden İşletmeleri tarafından borla üretilen Eti Matik, kireç önleyici ve yumuşatıcı özelliğe sahipken, diğer temizlik ürünlerinden farklı olarak aynı anda hem renkli hem de beyazlar çamaşırlarda kullanılabiliyor.

Bor madeni deterjan üretiminde kullanılır mı?​

Bor ürünlerinin en çok kullanıldığı alanlar arasında cam ve cam elyafı, deterjan, tekstil, tarım, metalürji ve kimya sanayi başta gelmektedir..
Boron bulaşık deterjanı nasıl?
Gayet güzel deterjan Vestel bulaşık Makinesi kullanıyorum ve gayet iyi yıkıyor daha önce fairy kullanıyordum tuz kullanmıyorum makineye sadece boron deterjanı ve parlatıcı koydum böylede gayet temiz yıkıyor ama paketleme iyi değildi daha özenli paketlenmesi gerekiyor yoksa patlak gelen her ürünü geri göndermek zorunda …

Geri