- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Borcum hangi varlık yönetim şirketine devredildi ne yapmalıyım?
Varlık yönetim şirketine devredilen borcunuzu karşılıklı anlaştığınız koşullarda ödemezseniz ise bir sonraki aşamada hukuk büroları devreye girecektir. Borcunuzu devralan bir avukatlık şirketi sizinle iletişime geçecek ve borcun tahsili için yasal işlem başlatacaktır.Varlık yönetim şirketlerine nasıl ödeme yapılır?
Dosya yetkilinizle görüşerek telefonla veya internet sitemiz üzerinden ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. Kabul ettiğiniz teklife göre hazırlanan protokol dökümanı, talep etmeniz durumunda faks veya e-posta yoluyla sizinle paylaşılır. Tercih ettiğiniz banka ve ödeme yöntemine göre detaylı bir SMS iletilir.
Hangi varlık yönetimine borcum var?
Eğer bir Varlık Yönetim Şirketi’ne borcunuz olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki şirketleri arayarak ve/veya e-posta göndererek borcunuzu sorgulatabilirsiniz. İletişime geçtiğiniz halde size dönüş sağlanmadığını düşünüyorsanız[email protected]hesabımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Icra dosyaları ne zaman varlık şirketine devredilir?
Bankalar ortalama 2-3 yıl hukuki takipten sonra tahsil edemedikleri dosyalardan oluşan tahsili gecikmiş alacak portföylerini ihale yoluyla varlık yönetim şirketlerine temlik eder.Varlık borcu ne demek?
Varlık; gelir başta olmak üzere tüm nakit birikimlerden, yatırımlardan (hisse senedi, altın, tahvil vb .) ve gayrimenkul-araç gibi taşınmazlardan oluşuyor. Borç ise; kişisel borçları, kredi kartı borcunu, konut ve taşıt kredilerini, öğrenci kredilerini, ipotekleri gibi giderleri kapsıyor.
Birikim Varlık Yönetim Anonim Şirketi nedir?
Birikim Varlık Yönetim, 2016 yılında kurulmuş olan bir finans şirketidir. Tüm faaliyetlerini 2018 yılı BDDK kararı ile faaliyet izni alarak sürdürmekte olan Birikim Varlık Yönetim, finans sektörünün verimli bir iş ortağı ve değer yaratan seçkin bir üyesi olmak amacıyla hizmetlerine devam etmektedir.