AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bootcamp ile yazilimci olunur mu?

Editör

Yeni Üye

Bootcamp ile yazılımcı olunur mu?​

Günümüzde ise; yazılım, savunma sanayi, uzay ve havacılık gibi konularda da bootcamp eğitimleri yapılmaktadır. Bu eğitimlerde hakim olunması gereken konuyla alakalı sıkı bir eğitim sürecine girilir, dahil olan katılımcı tam donanımlı ve çok yönlü bir profesyonel olma yolunda en büyük adımı atmış olur.

Bootcamp Mezunlarımız ne kadar kazanıyor?​

Teknoloji alanında çalışmak isteyen gençler bootcamp’lerimize katılarak güzel maaşlarla çalışıyor. 2019 yılı bootcamp mezunlarımızdan çalışanların aylık ortalama geliri 10.100 TL, bu kişiler Türkiye’de ortalama bir sigortalı çalışan aylık gelirinin (3.285 TL) 3 katı gelir elde ediyor.
Kodluyoruz ücretsiz mi?​
ücretsiz programlama eğitimleri veren bir dernek. eğitimler genellikle istanbul’da olsa da farklı şehirlerde de düzenliyorlar. 4 aylık kotlin-android eğitimi için başvurular açılmış.

Boot Camp antrenmanı nedir?​

Boot Camp antrenmanı nedir?
Boot camp aerobik egzersizlerin ve güç egzersizlerinin birlikte yapıldığı, değişken nabız aralıklarında seyreden bir grup antrenmanı. Yüksek müzik eşliğinde, 45 dakikalık, birbirini takip eden (High intensity interval training) HIIT antrenmanlardan oluşuyor ve stretching (esneme-germe) ile bitiriliyor.

Kodluyoruz kimin?​

Kodluyoruz kimin?
Emre Sarbak, Gülcan Yayla ve Aykut İbrişim tarafından kurulan Kodluyoruz.org’un temel hedefi teknoloji dünyasında kariyer yapmak isteyen ama buna fırsat bulamamış yetenekli gençleri desteklemek.

Patika sertifika veriyor mu?​

2.Patika.dev Size özel patikalarda eğitimler alarak hem öğreniyor hem de sertifika kazanıyorsunuz. En güzel yanı nasıl ilerleyeceğini bilemeyen birisi için yol haritası olmasıdır.

Bootcamp nedir macOS?​

Bootcamp, Intel tabanlı Macintosh bilgisayarlarda macOS işletim sistemi yüklü durumdayken Windows ile çoklu açılış yapmanızı sağlayan, Apple tarafından geliştirilmiş bir önyükleme aracıdır. Bootcamp için yardımcı program da denilmektedir.
Military Boot Camp nedir?​
Boot camp yada bir diğer değişle asker antrenmanı, askeri egzersizlerin ve askeri egzersiz mantığının günümüz fitness egzersizlerine uyarlanmış şeklidir. Asker antrenmanlarında amaç zorlayıcı egzersiz metodları ile kısa zamanda forma girerek, formda kalmaktır.

Techcareer net Bootcamp nedir?​

Techcareer net Bootcamp nedir?
Eğitime kabul aldıktan sonra yoğun bir eğitim maratonuna başlayacaksın. Yemeksepeti Go Bootcamp süresince başlangıç seviyesinden başlayarak Go programlama dilini öğreneceksin. Program online olarak gerçekleştirilecek. Eğitim sonunda bir proje sunumu ile mezun olacaksın.

Bootcamp eğitimleri, hızlı ve yoğun bir şekilde belirli bir konuda uzmanlık kazanmayı hedefleyen eğitim programlarıdır. Bu tür programlar genellikle yazılım geliştirme, teknoloji alanı, savunma sanayi, uzay ve havacılık gibi konularda verilmektedir. Katılımcılar, açıklandığı gibi sıkı bir eğitim sürecine tabi tutularak, hedeflenen alanda uzmanlaşmaya yönlendirilirler.

Bootcamp mezunlarının kazançları da oldukça dikkat çekicidir. Özellikle teknoloji alanında çalışmak isteyen gençler, bootcamp programlarına katılarak genellikle iyi maaşlarla istihdam edilmektedirler. Örneğin, 2019 yılı bootcamp mezunlarının aylık ortalama geliri 10.100 TL olarak belirtilmiştir. Bu gelir, Türkiye'deki ortalama sigortalı çalışanın aylık gelirinin 3 katına denk gelmektedir.

Ücretsiz programlama eğitimleri sunan dernekler de bulunmaktadır. İstanbul ve diğer şehirlerde düzenlenen programlar sayesinde, katılımcılar hem maddi olarak desteklenir hem de teknik becerilerini geliştirme fırsatı bulurlar.

Kodluyoruz.org, teknoloji dünyasında kariyer yapmak isteyen ancak bu fırsatı bulamayan yetenekli gençleri desteklemek amacıyla Emre Sarbak, Gülcan Yayla ve Aykut İbrişim tarafından kurulmuştur.

Patika.dev ise size özel patikalarda eğitim alarak öğrenmenize ve sertifika kazanmanıza olanak sağlayan bir platformdur. Bu sayede, yol haritası arayanlar için rehberlik edici bir rol üstlenmektedir.

Bootcamp, macOS işletim sistemi yüklü Macintosh bilgisayarlarda Windows ile çoklu açılış yapmanızı sağlayan bir önyükleme aracıdır. Bootcamp, Intel tabanlı Macintosh bilgisayarlarda kullanılan ve Apple tarafından geliştirilen bir özelliktir.

Military Boot Camp ise askeri egzersizlerin ve disiplinin günümüz fitness egzersizlerine uyarlanmış şeklidir. Bu tür antrenmanlarda amaç, zorlayıcı egzersizlerle kısa sürede form kazanmak ve formda kalmaktır.

Son olarak, Techcareer net Bootcamp ise Go programlama dilini öğretmeyi hedefleyen bir eğitim maratonudur. Online olarak gerçekleştirilen bu program sayesinde katılımcılar, Go dilinde başlangıç seviyesinden ileri düzeye kadar eğitim alarak bir proje sunumu ile mezun olmaktadırlar.

Geri