Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Boost ucretli mi?

Editör

Yeni Üye

Boost ücretli mi?​

Katılımcılar, 6 ay süren uygulamalı eğitimleri ve sonrasındaki 1 yıl boyunca, yani işe girip maaş almaya başlayana kadar herhangi bir ücret ödemezler. Ayrıca istihdam edilememeleri durumunda katılım bedelleri BilgeAdam tarafından karşılanır.

Bilge Adam iş garantisi veriyor mu?​

Bilge Adam İş Garantili Kurslar Eğitim sadece burslu olmayıp, aynı zamanda iş garantisi sağlamaktadır. Tabii ki bu uygulama tüm kursiyerler için geçerli olmayıp, sadece en başarılı 200 kursiyeri kapsamaktadır.

Yazılım sertifikası nasıl alınır?​

Yazılım sertifikası nasıl alınır?
Microsoft yazılım uzmanlığı sertifikası, bir sınav sonrasında başarılı olan kişilere verilir. Bilgisayar ekranı üzerinden bu sınan yapılır. En az 40 en çok 45 soru vardır. En yüksek puan 1000 olarak belirlenmiştir. 700 puan ve üstü olan kişi, sınavda başarılı kabul edilir.

Bilge Adam Akademi nedir?​

BilgeAdam Akademi; Microsoft, Adobe, Autodesk, Amazon Web Services (AWS), Huawei ve PMI gibi kendi alanında lider markaların Türkiye’deki yetkili eğitim merkezidir. Ayrıca üstün hizmet kalitesine işaret eden 9 farklı yetkinliğe sahip olan bir Microsoft iş ortağıdır.

1 boost nedir?​

Boost, 30 dakika boyunca bölgendeki en popüler profillerden biri olmanı sağlar. Eşleşme için şansını arttır—boost durumundayken maksimum 10x daha fazla profil görüntülemesi elde edebilirsin.

Boost yapmak ne demek?​

Boost yapmak ne demek?
itmek, destek olmak ya da birinin lehinde konuşarak ona yardımcı olmak anlamına gelen söz.aynı zamanda artma, artış anlamında da kullanılır.

Bilge adam hangi kurslar var?​

Ağ Teknolojileri. BT Hizmet Yönetimi. İletişim Sistemleri. İşletim Sistemleri. Siber Güvenlik ve KVKK. Sistem Yönetimi.

Yazılımcı olmak için üniversite şart mı?​

Ancak, kişinin hedefi tümüyle profesyonel düzeyde yazılımlar geliştirmek, büyük ölçekli, kritik önemde yazılım projelerinde görev almaksa en azından ön lisans, tercihen lisans düzeyinde bir eğitim alması zorunludur.

Yazılım Kursları kaç ay sürüyor?​

Yazılım Kursları kaç ay sürüyor?
250 saatlik yazılım eğitiminin sonunda yer alan ve 2 ay süren bitirme projesi ile içerikteki tüm konuların pekiştirilmesi sağlanır. Aynı zamanda tüm içeriğin uygulanmasını gerektiren üst düzey bir gerçek hayat senaryosu olan bu proje sayesinde sektöre hazır hale gelmeniz hedeflenir.

Boost atmak ne demek?​

Tinder 1 boost ne demek?​

Tinder’da Boost nasıl çalışıyor? Boost, 30 dakika boyunca bölgendeki en popüler profillerden biri olmanı sağlar. 10 kata kadar daha fazla görüntülenmek istediğinde mor şimşek simgesine dokun.

Oyunda Boost ne demek?​

Oyunda Boost ne demek?
mmorpg türünde oyunlarda (world of warcraft warhammer online gibi) yüksek level bir oyuncunun düşük level bir oyuncuyu partisine alıp normalde kendi gidemeyeceği veya çok zorlanacağı yerlere götürerek hızlı birşekilde level ve item almasını sağlaması olayı.

1 boost ne demek?​

1 boost, genellikle çeşitli platformlarda ve uygulamalarda kullanılan bir terimdir. Örneğin Tinder'da 1 boost, profiline belirli bir süre boyunca daha fazla görüntülenme sağlayan bir hizmeti ifade eder. Bu sayede profilinizin daha fazla kişiye ulaşması ve eşleşme şansınızın artması hedeflenir. Diğer platformlarda da benzer şekilde kullanılan "boost" terimi, genellikle içeriklerin, profillerin veya paylaşımların daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan bir tanıtım işlemine işaret eder. Bu şekilde, belirli bir süre boyunca daha fazla görünürlük elde edilerek ilgi çekme ve etkileşim arttırma amacı güdülebilir.

Geri