AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bol Köpüklü Kahvenin Sırrı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Bol Köpüklü Kahvenin Sırrı Tarifi İçin Malzemeler

Az şekerli kahve;
1 fincan soğuk su
1 dolu tatlı kaşığı kahve
1 silme tatlı kaşığı şeker

Bol Köpüklü Kahvenin Sırrı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Cezvenin içine kahve ve şeker koyulur. Üzerine soğuk su eklenir. (bu köpüklü kahvenin püf noktası)
Ocağa koymadan karıştırılır daha sonra ocağın en küçüğünde en az derecede pişmeye bırakılır ve en önemli püf noktası kenarlardan hafif kaynamaya başlayınca kapatılır ve bu noktaya kadar hiç karıştırılmaz.
Daha sonra fincana koyulur ve servis edilir. Ben kahvemi hep böyle yaparım ve hiç bir zaman köpüksüz olmaz. Afiyet olsun.
Bol Köpüklü Kahvenin Sırrı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst