AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bogazici Beton un sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Boğaziçi Beton un sahibi kim?​

Boğaziçi Beton/Zengin: Önümüzdeki dönem karımızı temmettü vererek dağıtacağız. Boğaziçi Beton/Zengin: Önümüzdeki dönem karımızı temmettü vererek dağıtacağız Boğaziçi Beton Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Zengin, Boğaziçi Beton’un halka arzı hakkında Bloomberg HT’nin sorularını yanıtladı.

Bursa beton sahibi kim?​

Bursa Çimento
Tip | Anonim şirket
Kilit kişiler | İsmail Tarman (Yönetim Kurulu Başkanı)
Gelir | 1,22 Milyar ₺ (2020)
Net gelir | 75,4 Milyon ₺ (2020)
Sahibi | İsmail Tarman: 2,71 Tarman Turizm: ,92 Bemsa: %9,59 Mehmet Celal Gökçen: %6,23 Halka Açık: 8,55

Bobetin sahibi kim?​

Bobetin sahibi kim?
YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDURRAHİM ZENGİN Abdurrahim Zengin hakkında yalnızca Boğaziçi Beton’un Yönetim Kurulu Üyesi olduğu bilinmektedir.

Ertan Zengin kimdir?​

Ertan Zengin kimdir?
Ertan Zengin Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden 1999 yılında mezun olmuştur. Mezuniyet sonrası Set Beton firmasına, Mintur Firması adı altında alt yüklenici olarak hazır beton üretimi ve nakliyesi işinde aktif olarak görev almıştır. Yönetim Kurulu üyesi olarak Şirket’te görev almaktadır.

Boğaziçi Beton nasıl bir şirket?​

İstanbul’da en yaygın dağıtım ağına ve en yüksek üretim kapasitesine sahip hazır beton firmalarından biri olarak (6 milyon m³/yıl); bugüne kadar 35 milyon m³’ün üzerinde beton üreterek alanımızın önemli markalarından biri olduk.

Ismail Tarman kim?​

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., Çemtaş Çelik Makina A.Ş., Roda Liman A.Ş., Bursa Beton A.Ş., Bursa Agrega A.Ş. ve Ares Çimento A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. İsmail TARMAN; 1947 yılında Kayseri’de doğmuş olup, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinden mezun olmuştur.

Osman Nemli kimdir?​

Osman Nemli kimdir?
Osman NEMLİ Üye 1989 – 1990 yılları arasında İletişim Bilgisayar’da Satış Mühendisi, 1990 – 1997 yılları arasında SET Ankara Çimento Fabrikası’nda önce Otomasyon Mühendisi, ardından Otomasyon ve Proses Kontrol Şefi olarak görev yapmış, 1997 – 2000 yılları arasında ise serbest ticaret ile uğraşmıştır.

Ömer Erhan Erbayraktar kimdir?​

Ömer Erhan Erbayraktar kimdir?
Ömer Erhan Erbayraktar 1992-1993 yıllarında Or-tek Ltd. Şti firmasının yapmış olduğu Pınarhisar Çimento Fabrikası, Lalapaşa Çimento Fabrikası, Gümüşhane Çimento Fabrikası inşaatlarında şantiye şefi olarak görev almıştır.
Bobet ne is yapiyor?​
BOGAZICI BETON SANAYI VE TICARET A.S.
BİST Kodu | BOBET
Şirket Ünvanı | BOGAZICI BETON SANAYI VE TICARET A.S.
Faaliyet Alanı | Hazır beton ve elemanlarının imalatı,üretimi,alımı,satımı ve taşınması
Sermaye | 380.000.000 TL
Kuruluş Tarihi | 17.03.2021

Boğaziçi Beton'un sahibi Boğaziçi Beton/Zengin olarak gözükmektedir. Boğaziçi Beton Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Zengin, halka arz süreci hakkında Bloomberg HT'ye bilgi vermiştir. Şirket, İstanbul'da en yaygın dağıtım ağına ve en yüksek üretim kapasitesine sahip hazır beton firmalarından biridir.

Bursa betonun sahibi ise Bursa Çimento'dur. Şirketin yönetim kurulu başkanı İsmail Tarman'dır. 2020 yılında şirketin geliri 1,22 milyar TL olarak açıklanmıştır. Şirketin sahipleri arasında İsmail Tarman, Tarman Turizm, Bemsa ve Mehmet Celal Gökçen gibi isimler bulunmaktadır.

Bobetin sahibi konusunda net bir bilgi verilmemiştir. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Zengin'in Boğaziçi Beton'un Yönetim Kurulu Üyesi olduğu bilinmektedir.

Ertan Zengin ise Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuş ve Set Beton firmasında görev almıştır. Şu anda Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Ismail Tarman, Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., Çemtaş Çelik Makina A.Ş., Roda Liman A.Ş., Bursa Beton A.Ş., Bursa Agrega A.Ş. ve Ares Çimento A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur.

Osman Nemli'nin kariyerinde İletişim Bilgisayar, SET Ankara Çimento Fabrikası ve serbest ticaret gibi çeşitli alanlarda çalışmıştır.

Ömer Erhan Erbayraktar da kariyerinde çeşitli inşaat projelerinde görev almış bir isimdir.

Bobet, faaliyet alanı olarak hazır beton ve elemanlarının imalatı, üretimi, alımı, satımı ve taşınması konularında uzmanlaşmıştır. Şirketin sermaye miktarı 380.000.000 TL olarak belirtilmiştir ve kuruluş tarihi 17.03.2021'dir.

Geri